Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
İP’li Ümit Özdağ, İP İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu açıkladı
Kategori : GÜNDEM
20 Ekim 2020 10:32
 
İP’li Ümit Özdağ, İP İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu açıkladı

İP İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, katıldığı televizyon programında İP İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu itiraf etti. Özdağ iddiasını ileri götürerek Genel Başkan Meral Akşener'in de konudan haberdar olduğunu ifade etti.

İP İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, partisinin İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu itiraf etti.

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge programında konuşan İP’li Ümit Özdağ, İP İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu açıkladı.

Buğra Kavuncu'nun FETÖ’cü Enver Altaylı’nın yeğeni olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, “Kendisi FETÖ’nün yurt dışındaki en büyük sivil toplum örgütü olan Kazakistan Türk İşadamları Derneği'nin başkan yardımcılığını yapmış.” ifadelerini kullandı.

Kavuncu’nun bu görevi yıllarca yaptığını söyleyen Özdağ, 15 Temmuz’dan sonra devletin bu derneğin kapatılması için başvurduğunu ve derneğin kapatıldığını açıkladı.

Buğra Kavuncu'nun kendisi için en büyük hayal kırıklığı ve kırılma olduğunu vurgulayan Özdağ bunun izahının olmadığını belirtti.

Meral Akşener'in haberi var'

Öte yandan Özdağ, İP Genel Başkanı Meral Akşener'in de durumdan haberdar olduğunu söyleyerek, "Sayın Genel Başkan'a ben bu uyarıyı yaptığım zaman iki devlet görevlisiyle konuştuğunu ve bu devlet görevlilerinin Buğra ile ilgili kendilerinde bir kayıt olmadığını söylediğini dedi." ifadelerini kullandı.

Meral Akşener'i de üstü kapalı suçlu bulan Özdağ, "Ben de kendisine ''Devlet elindeki her bilgiyi vermez'' dedim." şeklinde konuştu.

Okunma : 2404
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın