Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Nisan 2024 Cumartesi
Mustafa Kalaycı: “Büyük bir zafere imza atacağız”
Kategori : ÇUMRA
09 Mart 2024 22:33
 
Mustafa Kalaycı: “Büyük bir zafere imza atacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çumra'da seçim çalışmalarına katılarak Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Sayın Fatih Demirci’ye destek isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, ülke genelinde Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde büyük bir zafere imza atacağını söyledi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde, Çumra ilçesinden Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı olarak gösterilen Fatih Demirci’ye destek istemek için ilçede ziyaretlerde bulundu. MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan ve parti yöneticilerinin de katılımıyla işyerlerini gezerek esnaf ve müşteriyle sohbet eden Kalaycı, istek ve talepleri dinledi.

Kalaycı ve beraberindekiler ilçe meydanında vatandaşla selamlaşarak, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Kural, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Altun ile Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Himmet Önay’ı ziyaret etti.

Mustafa Kalaycı seçim bürosunda gerçekleşen programda yaptığı konuşmada, başta muhalefet partisi CHP’nin elinde olan büyükşehir belediyeleri olmak üzere Türkiye genelinde Cumhur İttifakı’nın genel seçimlerde olduğu gibi büyük bir zafere imza atacağını ve yoluna devam edeceğini söyleyerek, “Gelen Türk Asrı, geleceğin gücü Türkiye Cumhuriyeti” dedi.

 

Okunma : 546
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın