Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

23 Nisan 2024 Salı
BİZİM DERDİMİZ VATAN, ONLARIN DERDİ MAKAM
Bizim Derdimiz Vatan, Onların Desi Makam. Nazif Karagöz
Kategori : ÇUMRA
11 Şubat 2020 12:53
 
BİZİM DERDİMİZ VATAN, ONLARIN DERDİ MAKAM
Bizim Derdimiz Vatan, Onların Desi Makam. Nazif Karagöz
Bizim derdimiz Vatan, Onların derdi makam.

15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz sonrası olarak dikkate aldık.
 Evet ! 7 Haziran 2015 genel seçim sonuçlarında tek başına iktidar olamayan AKP O zamanki başbakan Davutoğlu, 40 gün falan CHP ile görüşmeler yapmış olumsuz sonuçlanmıştı, zaten hükümet kurmakta istemiyordu Davutoğlu, sonra MHP 'ye gelmiş 1 saatlik bir görüşme vay efendim Bahçeli her şeye hayır diyor yaygarası yaparak ülkeyi erken seçime götürmüşlerdi. O dönemde daha doğrusu 7 Haziran seçimleri arifesinde Dolmabahçe sarayında HDP'li vekiller ile bakanlar seviyesinde görüşmeler dahi yapılmıştı. Sayın, Davutoğlu'nun çıkıp o tarihteki gerçekleri tek tek anlatması daha hayırlı olacaktır.

Bahçeli ne demişti o tarihte anayasanın ilk dört maddesine dokunmayın sizinle hükümet kurarım demişti ama o zaman basın ve Davutoğlu bu sözleri duymazdan gelip Bahçeli'den için her şeye hayır diyor deyip 1 Kasım 2015 te erken seçime zorlamıştı ve 20 Temmuz 2015 itibariyle Doğu da evlerin altından bombalar, evlere gizlenmiş teröristler hazırdı ve askerimize saldırmaya başlamışlardı, ülke tam 60 gün bu hain teröristler ile uğraşmış ve 1000'in üzerinde şehit vermiştik. Yıkılan yüzlerce evi Devlet bütçesinden yenileri yapılmış, bankalar faiz oranlarını yükseltmiş, hatta alacaklarına ödeme ihtarı göndermeye başlamışlar ve bu korkuyla seçime giden vatandaş AKP'yi yüzde 49 ile tek başına iktidara tekrar getirmişti.  

Daha sonra malum fetö devreye girerek 17-25 Aralık ayakkabı kutuları falan derken 15 Temmuz 2016 tarihine kadar hain ve ihanet şebekeleri ülkede cirit atıyordu. Ta ki Sayın Bahçeli, oy kaygısı yapmadan, 3-5 milletvekili az veya çok, 3-5 belediye alınmış veya alınmamış hesabını yapmadan Ülkenin beka sorununun olduğunu hissederek ülkemiz açısından faydalı olunmaya çalışılmıştır. Biz Ülkücüler analar ağlamasın, çözüm süreci, Habur'dan salınan teröristleri unutmadık hatta megri, megri çekenleri hiç unutmadık ama işin içerisinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti söz konusu olunca şartlar mecbur kılındığından MHP bu gün Beka konusunu hissetmiş ve Ülke biraz olsun nefes alır duruma gelmiştir.

MHP'ye ve Bahçeli'ye kızanlara bakıyorum da daha okur yazar bile değiller, gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar. Bir de bir çoğu kendini Ülkücü olarak tabir ediyor ne derece doğruysa, MHP 1978 yılında ülke kan gölüne çevrilmişken bile, günde 3-5 Ülkücü şehitler verirken Ülkenin Bekası için meclis başkanını seçemeyen bir meclis varken, ülke zora girmesin diye CHP'li meclis başkan adayına oy vermiş ve meclis başkanı CHP'li olmuştu. O tarihlerde sesi çıkmayan Ülkücüler, şimdilerde beka sorunu yok mu, neden Bahçeli'yi eleştirerek, 15 yılda 4 parti değiştiren birini nasıl genel başkan olarak sinenize çekebiliyorsunuz ?

Biz her şeyin farkındayız, ama Ülkemiz zor bir süreçte onun içindir ki CHP-İP-HDP iş birliğine karşı AKP-MHP iş birliği daha hayırlıdır. 
Bunun içindir ki bizim derdimiz vatan, sizin derdiniz makam.



Okunma : 1034
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın