Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
MHP'den deprem bölgesine 100 Tır yardım
MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Deprem bölgesine 100 Tır yardım gönderildiğini bildirdi.
Kategori : GÜNDEM
29 Ocak 2020 11:34
 
MHP'den deprem bölgesine 100 Tır yardım
MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Deprem bölgesine 100 Tır yardım gönderildiğini bildirdi.

Elazığ deprem bölgesine yardım faaliyetleri kapsamında açıklama yapan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Deprem felaketinin duyulduğu anda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsıma verdiği talimat sonrası belediye başkanlıklarımız, teşkilatlarımız ve ilgili devlet kurumlarımızla koordineli bir şekilde afet bölgesine yardım seferberliği başlatılmıştır” dedi.

Elazığ’da yaşanan depremin ilk anlarından itibaren bölgeye ulaşan MHP komisyonu Elazığ’a yardım elini uzatmakta geç kalmadı. Teşkilatları bünyesinde 100 Tır’lık yardım malzemesi hazırladı ve bölgeye gönderdi.Konuyla ilgili açıklama yapan Sadir Durmaz; “Türk milleti, tarihi boyunca sevinçlerini ve acılarını hep birlikte yoğurmuş, kıvancını ve tasasını hep birlikte paylaşarak büyük millet olmuştur. Tarihimiz boyunca nice badireyi birliğimiz sayesinde atlatmış, nice acımızı paylaşarak hafifletmişiz. Elazığ merkezli yaşadığımız deprem felaketi sonrası milletimizin bu özelliği bir kez daha tezahür etmiş, aziz milletimiz yine tek yürek olmuştur. Deprem felaketinin duyulduğu anda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin şahsıma verdiği talimat sonrası belediye başkanlıklarımız teşkilatlarımız ve ilgili devlet kurumlarımızla koordineli bir şekilde afet bölgesine yardım seferberliği başlatılmıştır. Yine depremin hemen ardından Sayın Genel Başkanımız tarafından oluşturulan parti heyetimiz, ikinci gün itibarıyla Elazığ’a intikal etmiş, insanımızın acılarını paylaşmış, eksik ve ihtiyaçların giderilmesi hususunda samimi bir çalışma yapmışlardır. Bu kapsamda, belediyelerimiz, teşkilatlarımız ve Ülkü Ocaklarımız tarafından yaklaşık 100 tır yardım malzemesi, devlet kurumları ile koordineli bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır” dedi.

İSTİSMARCILAR GÖZDEN KAÇMADI

Deprem felaketi üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışan fırsatçılar ve ucuz şov peşinde koşanların dikkatlerden kaçmadığını ve bir bir deşifre olduklarını ifade eden Durmaz, “Bir yandan sözde yardım elini uzatırken, diğer yandan gözleriyle kamera arayışına girenler objektiflere yakalanmıştır” dedi.

Durmaz, "Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde ilkeli ve seviyeli siyaset yapmaya, yapılan yardımları istismar etmemeye, milletimizin sevincinde de acısında karşılıksız yanlarında olmaya devam edeceğiz." diye ifade etti.


Kaynak:TÜRKGÜN

Okunma : 839
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 828 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 131 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın