Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
Çumrada Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu
Çumrada Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu.
Kategori : ÇUMRA
25 Ekim 2019 12:47
 
Çumrada Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu
Çumrada Cumhuriyet Bayramı kutlama programı belli oldu.

Kutlama Heyeti tarafından hazırlanan kutlama proğramına göre kutlamalar, 28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13:00'te Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne Çelenklerin konmasıyla başlayacak. Öğrencilerin ve orada bulunanların iştiraki ile İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekilecek.

Kutlamalarda 2. gün, 29 Ekim 2019 Salı günü saat 09:15'te İlçe Kaymakamı Hüseyin ECE'nin makamında tebrikleri kabulü ile başlayacak. Daha sonra kutlamaların bu yıl yapılacağı Saliha Onbaşı Ortaokuluna geçilecek. Burada saat 10.00'da başlayacak Kaymakam ve Belediye Başkanının öğrencilerin ve halkımızın bayramını kutlamasıyla başlayacak olan tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, İlçe Kaymakamı Hüseyin ECE'nin günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam edecek.

Saliha Onbaşı Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Türkiye adlı müzikli gösteri ve Oratoryoyu 'Hoşgelişler Ola Mustafa Kemal Paşa ' adlı müzikli gösteri izleyecek.

Karkın Cumhuriyet İlkokulunun hazırlamış olduğu Efe Oyunları ve yine Saliha Onbaşı Ortaokulu öğrencilerinin sunacağı 'Ayyıldızlı Bayrağım' ve 'Yollarda Bulurum Seni' müzikli gösterileriyle devam edecek.

Tören 29 Ekim konulu şiirlerin okunmasından sonra Geçit Töreni ile sona erecek.




Okunma : 975
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın