Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Nisan 2024 Perşembe
MHP'NİN İKTİDARINDA ÜLKEMİZ RAHATA VE FERAHA KAVUŞUR!
MHP'NİN İKTİDARINDA ÜLKEMİZ RAHATA VE FERAHA KAVUŞUR! Zakir Tercan.
Kategori : GÜNDEM
10 Eylül 2019 14:40
 
MHP'NİN İKTİDARINDA ÜLKEMİZ RAHATA VE FERAHA KAVUŞUR!
MHP'NİN İKTİDARINDA ÜLKEMİZ RAHATA VE FERAHA KAVUŞUR! Zakir Tercan.

Türkiye'de bir çok siyasi partiye bu millet şans verdi ve iktidara getirdi... MHP'yi de her seçimde milli mağdur etmiştir. Ne acı tecellidir ki, sıkıştıkları zaman da nerede bu ÜLKÜCÜLER, nerede bu MHP'liler diye feryat ediyorlar.

Türkiye'de bir çok parti iktidar oldu, ama hiç biri muktedir olamadılar.. Birçok parti iktidar oldu, ama hiç biri milli ve yerli değildi. İktidar olmak için siyasi partiler her şeyi mübah saymışlardır... Bir tek MHP yerli ve millidir. Asla dışa bağımlı değildir. Diğer siyasi partiler dışarıya göbeğinden bağlı oldukları aşikardır.

Yeni ve farklı bir durumla karşı karşıya kaldığımız doğrudur. Türkiye hızla bir felakete sürüklenmek istenmektedir. Milletimiz ve MHP buna fırsat vermeyecektir. Çünkü MHP Ülke meselelerinde çok duyarlı ve hassastır.

Şeref masalarında ülkenin varlığı ve birliği üzerinden pazarlıkların, rezilliklerinin ne Türk ne de dünya tarihinde bir örneği yoktur. İşte Lider Devlet Bahçeli, Türk'ün, Türk Dünyası'nın ve Türk İslam aleminin şerefini şeref masalarında pazarlık edilmesine dur demiş ve gereğini yapmıştır.

Şeref masalarında ülkenin varlığı üzerinden, Habur ve Dolmabahçe rezilliklerinin ne Türk, ne de dünya tarihinde bir örneğini daha yoktur. Bu rezillikleri görmezden gelmeyen Lider Devlet Bahçeli, Ülkemizin selameti için her türlü riski göze alarak, uçurumun kenarında olan ülkemizi çekip uçurumun kenarından kurtarmıştır.

PKK bizim için neyse PYD'de odur. Cumhuriyet Bayramında topraklarımızdan törenle geçmeleri sağlanmış ve lahmacun ikram edilmiştir. Dünyanın en büyük ihanetlerine, en abüyük talanlarına imza atanlara ve bu kötü gidişata... Lider Devlet Bahçeli siyasi hayatını ve Ülkücü camiayı riske atarak bu hayasız gidişata dur dedi.

Kelimenin tam anlamıyla bir saltanat düzeni kurulmuş, hukuk, demokrasi, insaf, vicdan rafa kaldırılmıştır. Milli ve manevi olarak büyük ve derin bir çöküş yaşandığını bütün araştırmalar acı şekilde ortaya koyuyor. Bu vahim durumu göz ardı etmeyen Lider Devlet Bahçeli, gereği neyse, ne yapılması gerekiyorsa ve üzerine her ne düşüyorsa gereğinden fazlasını yaparak ülkemize rahat bir nefes aldırmıştır.

Namaz kılma oranı yüzde 40'lardayken bugün yüzde 28'lere gerilemiştir. Bu oran İmam Hatip mezunları arasında yüzde 13'tür. Silkinmenin ve kendimize dönmenin zamanı çoktan geçmiştir.

Ey gafiller, şimdi anladınız mı? Lider Devlet Bahçeli, bu fedakarlıkları ne için yaptığını.. Biraz elinizi vicdanınıza koyun, her şeyi görün ondan sonra eleştirin. Liderimiz ile ilgili yapılan dedikodular, iftiralar, gıybetler, saldırılar, hakaretler bizleri derinden üzüyordu. Ama bizlerin Liderimize olan güveni tamdı. Çünkü Liderimiz başımızı öne eğdirecek hiç bir şey yapmadı çok şükür...

Ülkemizin bu sıkıntılarından, bu felaketlerinden, bu terör olaylarından ve terörün kökünün kazınması için, ülkenin geleceği için MHP.... MHP'nin iktidarında Ülkemiz rahata ve refaha kavuşur!

Zakir Tercan


Okunma : 937
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın