Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI ?
31 Mart seçimleri sonrası tekrar yenilenen İstanbul seçimleri de geçtiğimiz Pazar günü nihayet sonuçlandı. Ekrem İmamoğlu, 31 Mart’a göre artan oy oranıyla İstanbul’un yeni belediye başkanı oldu.
Kategori : ÇUMRA
28 Haziran 2019 08:17
 
23 HAZİRAN İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI ?
31 Mart seçimleri sonrası tekrar yenilenen İstanbul seçimleri de geçtiğimiz Pazar günü nihayet sonuçlandı. Ekrem İmamoğlu, 31 Mart’a göre artan oy oranıyla İstanbul’un yeni belediye başkanı oldu.

31 Mart seçimleri sonrası tekrar yenilenen İstanbul seçimleri de geçtiğimiz Pazar günü nihayet sonuçlandı. Ekrem İmamoğlu, 31 Mart’a göre artan oy oranıyla İstanbul’un yeni belediye başkanı oldu. İstanbul halkının ortaya koyduğu bu iradenin İstanbul halkına “zarar vermemesi” noktasında hayırlar getirmesini diliyorum.

“Zarar vermeme” vurgusunu çok bilinçli bir şekilde yaptım. Gerek 31 Mart seçimlerinde, gerekse 23 Haziran’da maalesef terör örgütü PKK ve siyasi yaltakçısı HDP, CHP ve İP tarafından aktör haline getirilmiştir. 31 Mart seçimlerinde Kandil ve HDP, Ekrem İmamoğlu için çalıştı ve kendi alanında sonuna kadar destek propagandası yaptı. Aynısını 23 Haziran seçim sürecinde de yapmıştı. Maalesef seçim akşamı da bu manada başarılı oldu.

Pervin Buldan’ın seçim akşamı “Bu günün galibi Kürtler ve HDP olmuştur. Nokta...” şeklinde, PKK’lı sözde gazeteci de Amed Dicle’nin de “Afrin'in bedeli İstanbul oldu... Her biji İstanbul...” twiti attığını görünce Ahmet Şafak’ın şarkısındaki “Yenilgimiz kutlu olsun / Olsun be canın sağ olsun” nakaratları ve merhum şairimiz Dilaver Cebeci’nin şiirindeki “Şimdi güvercinler geçer üstünüzden / Selâmsız, kavgasız, töresiz.../ Acı rüzgârlarda saçlarınız savrulsun / Işık düşünceli çocuklar, canım çocuklar! Yenilginiz kutlu olsun!” dizeleri aklıma geldi.

Afrin’de şehit olan Bozkurtlar, “Kızıl Elma’ya gidiyoruz” diyen Bozkurtlar, 4600 terörist leşi alan Bozkurtlar aklıma geldi. Şimdi ise “Afrin'in bedeli İstanbul oldu” diye camilere dönüp şampanya patlatanlar zafer kutluyor. İşte bu yüzden “Yenilgimiz kutlu olsun!” diyorum. Kutlu yenilgiler tekrar dirilmeye hep vesiledir çünkü…

Sözde gazeteci Amed Dicle nasıl “Afrin'in bedeli İstanbul oldu... Her biji İstanbul...” demesin ki?

Türk Ordusu, 4600 teröristi elindeki ABD silahlarıyla birlikte Afrin’de ezip geçerken, Afrin operasyonuna karşı çıkan CHP, HDP, İP beraber olup İstanbul’da zafer naraları atmıyor mu?

“YPG terör örgütü değil. Vatanını koruyan oluşum” diyen bir Genel Başkana sahip, her fırsatta YPG ve PYD’ye sahip çıkan parti kadroları olan CHP’nin adayı seçimleri kazanmadı mı?

Elbette ortaya çıkan bu tabloyu “Afrin'in bedeli İstanbul oldu” diyenler zafer olarak görecek ve gösterecektir.

"Bana göre Öcalan'a daha ılımlı, işte bir ev hapsi gibi imkân tanınarak, ister televizyonla, ister telefonla, görüntülü, görüntüsüz, gibi bir ortam sağlanması gerekir" diyen Mehmet Salim Ensarioğlu'nu partisinde Genel Başkan Yardımcısı yapan…

Talimatları İmralı ve Kandil’den alan terör yaltakçısı HDP’yi “Kürtlerin siyasal temsilcisi” ilan eden…

Terör yardım ve yaltakçısı HDP ile herkesin gözü önünde büyükşehirlerde ittifak yapan…

4600 teröristin öldürüldüğü Afrin operasyonuna PKK, YPG ve HDP’den bile önce ilk karşı çıkan…

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ve terörist Demirtaş’a seçim şarkısı hazırlayan Kardeş Türküler isimli müzik grubunda bulunmuş kişiyi parti kurucusu ve yöneticisi yapan…

Bu ve benzeri birçok PKK-HDP ilişkisi yaşayan Meral Akşener sende utanma namına zerre bir fazilet yok mudur?

MHP’de milletvekili olurken, yönetici olurken, bir elin yağda, bir elin balda iken “Devlet bey, çok iyi de bir stratejik akla sahiptir. Satranç oyuncusudur, hep 5 hamle sonrasını görür. Bazı şeyleri göze alır, ama demokrasinin yanında durur. Partiye zarar getirecek bir şey Türkiye'ye faydalıysa, onu yapar. Rastgele konuşmaz. Devlet Bey'i kamuoyuna doğru düzgün anlatamamamız bizim eksikliğimizdir. “dediğin bir Lidere şimdi nasıl Apo mektubu üzerinden edepsizlik yapabiliyorsun?

Teröristbaşı Apo’nun kurduğu terör örgütü ve partisiyle işbirliği yapan sen iken partindeki karakteri, meziyeti, şerefi kokuşmuşlarla birlikte 24 saat MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye nasıl saldırabiliyorsunuz?


Okunma : 894
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın