Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Şehit Annesi Özdemir’e tapu hediye edildi.
Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, Her yıl geleneksel olarak her anneler gününde bir şehit annesini gayrimenkul (tarla) ile ödüllendirmeye devem ediyor.
Kategori : ÇUMRA
15 Mayıs 2019 10:27
 
Şehit Annesi Özdemir’e tapu hediye edildi.
Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, Her yıl geleneksel olarak her anneler gününde bir şehit annesini gayrimenkul (tarla) ile ödüllendirmeye devem ediyor.
Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, Her yıl geleneksel olarak her anneler gününde bir şehit annesini gayrimenkul (tarla) ile ödüllendirmeye devem ediyor. Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesinde 659 metre kare tarla’nın tapusunu hediye etti. Törene Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak, Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Hasan Kaymaz ve diğer komutanlar, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri, Konya Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Taha Çini, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Seyit Faruk Özselek, ve çok sayıda şehit anne-babası ile misafirler katıldı. Yunus Emre Gayrimenkul, 2017’de başlattığı ‘Her yıl bir şehit annesine tapu hediye’ projesi ile bu sene de 2005 yılında Şırnak- Küpelidağ mevkiinde şehit olan Şehit J. Er. Mehmet Özdemir’in annesi Ayşe Özdemir’e Konya Şehit Aileleri Derneği Bahçesinde düzenlenen bir törenle Meram-Hatunsaray mevkiinde yer alan 659 metre kare tarlanın tapusunu Konya protokol üyelerinin önünde teslim etti. Tören İmam Hatip Ali Bitim hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlarken, ardından şehitler için dua edildi. Duygu dolu anların yaşandığı programda konuşan Yunus Emre Gayrimenkul Sahibi Yunus Emre Tam, “Şehit ailelerimiz, evlatlarını bu topraklar için, bizlerin daha güvenli bir yaşam sürmesi için hiç düşünmeden feda ettiler. Biz bu projeyle her yıl sadece bir annemizi sevindirebiliyoruz. Ama gönül ister ki daha çok projeye imza atarak daha çok annemizi, daha çok ailemizi sevindirelim. İnşallah o günlerde gelir. 2017 yılında başlatmış olduğumuz ve geleneksel hale getirdiğimiz her yıl bir şehit annemize tapu hediye projemizin bu yıl ramazan ayına denk gelmiş olması bizleri daha da sevindirmiştir. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor. Sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi. Protokol konuşmalarının ardından Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e tapusu verildi. Diğer şehit annelere ise Anneler günü münasebetiyle birer plaket takdim edildi.



Kaynak:Merhaba

Okunma : 966
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 846 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın