Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
İSTİSMARI BAŞARANLAR BAŞBUĞUMUZU VE LİDERİMİZİ ANLAMAYI BAŞARAMAZLAR!
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, menfaatleri söz konusu olduğunda Başbuğumuzu anmayı düşünenlerin istismar girişimlerine, yine Ülkücü Türk Gençliği tarafından geçit verilmediğini belirtti.
Kategori : GÜNDEM
09 Nisan 2018 17:37
 
İSTİSMARI BAŞARANLAR BAŞBUĞUMUZU VE LİDERİMİZİ ANLAMAYI BAŞARAMAZLAR!
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, menfaatleri söz konusu olduğunda Başbuğumuzu anmayı düşünenlerin istismar girişimlerine, yine Ülkücü Türk Gençliği tarafından geçit verilmediğini belirtti.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, menfaatleri söz konusu olduğunda Başbuğumuzu anmayı düşünenlerin istismar girişimlerine, yine Ülkücü Türk Gençliği tarafından geçit verilmediğini belirterek, "On iki ay üç yüz atmış beş gün aziz milletimizin her bir evladına açık olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in anıt mezarı, meşruiyetlerini Başbuğumuz'a ve O'nun emanetlerine ihanet etmekten alanların şovlarına kapalıdır. MHP'ye ve Ülkü Ocakları'na fitne tohumları ekerek, "abicilik" sevdasına tutularak, Ülkücülüğü kendi bulundukları konuma göre konumlandırmaya çalışanlara ebediyen geçit verilmeyecektir. İşgüzarlığı başaran, vefasız olmayı başaran, bizlere haksızlık etmeyi başaranlar; "abi"lik adı altında fitne ekmeyi fesat biçmeyi başaramayacaklardır" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Görevimiz devam ederken veya mevcut vazifemiz son bulduğunda nefesimiz yettiğince, yüreğimiz vurdukça inatla değil inancımız ve samimiyetimizle, Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde davamıza aşkla hizmet etmeye yeminliyiz" dedi.

"İstismarı başaranlar Başbuğumuzu ve liderimizi anlamayı başaramazlar" diyen Kılavuz, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti: 

"Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i, vefatının 21. Yılında on binlerce evladı, mahşeri bir kalabalık ile dualarla, özlemle ve minnetle yâd etti. Her yıl olduğu gibi bu yıl da cennet yurdumuz Anadolu'nun ve Türk Dünyasının dört bir yanından, Avrupa'dan anıtmezara akın eden Ülkücüler, Başbuğumuz ten olarak aramızdan ayrılsa da; fikirleriyle eserleriyle ülküleriyle Türk Milleti var oldukça, ebediyen unutulmayacağını gösterdiler.

 

 TÜRKEŞ'İ ŞAHSİ HESAPLARINA ALET ETMEK İSTEYENLER BAŞARAMAYACAKLARDIR 

Yılda bir gün yahut menfaatleri söz konusu olduğunda Başbuğumuzu anmayı düşünenlerin istismar girişimlerine, yine Ülkücü Türk Gençliği tarafından geçit verilmedi. Ülkücü Hareket Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in suiistimale kapalı olduğunu yine kararlılıkla gösterdi. Çünkü bizler için Başbuğumuz Alparslan Türkeş 21. yüzyılda ; bengü taşlardan Türk milletine hitap eden Bilge Kağan , Malazgirt ovasında Anadolu'yu yurt kılan sultan Alparslan ve İstanbul surlarındaki  Fatih Sultan Mehmet Han'dır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş demek,  Kocatepe'den İzmir'e sel gibi çağlayan muzaffer komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izdüşümü, Çeğen Tepesi'nde mitralyöze yalın kılıç göğsünü siper eden İsmail Enver Paşa'nın mirası demektir. Şüphesiz onlar gibi ismi baki kalacak, fikirleri nesillere ışık tutacaktır. Bu ışıktan nasibini almamış, Başbuğumuz'u anlayamamış ancak şahsi menfaatleri uğruna anmak girişimlerinde bulunanlar, Alparslan Türkeş'i şahsi hesaplarına alet etmek isteyenler başaramamışlardır, başaramayacaklardır.

DEVLETİMİZİN TEMİNATI OLMAYI KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ

Hiçbir şahsi meselemiz, vatanımızın bekasının ve milletimizin selametinin önünde değildir. Var olma savaşı verip, içerden çökertilmeye, dışardan yok edilmeye çalışıldığımız bir dönemden geçtiğimizin bilinciyle, her türlü kışkırtmalara, tuzaklara karşı uyanık olacak ve tahriklere aldanmayacağız. Sağduyumuzu ve soğuk kanlılığımızı muhafaza ederek birliğimizi kardeşliğimizi ebediyen devam ettireceğiz. Vatanımızın, milletimizin ve devletimizin teminatı olmayı kararlılıkla sürdüreceğiz!

BUNU YAPARKEN HİÇ Mİ YÜZLERİ KIZARMAMAKTADIR?

Başbuğumuza ihanet etmiş bir grup zevatın Başbuğumuzun kabrinde veya çeşitli yerlerde Başbuğumuzu anmaya, anlatmaya hakkı olmadığını Ülkücü Gençliğin en net şekilde ifade etmesi üzerine; itibarını, saygınlığını ve toplumdaki karşılığını Ülkü Ocakları'nda bulmuş şahısların bu grubun sözcülüğünü yaparak Ülkücü Gençliğe adapsızca ve alaycı bir üslupla yazılar yazması büyük bir talihsizliktir. Bunu yaparken hiç mi yüzleri kızarmamaktadır?

On iki ay üç yüz atmış beş gün aziz milletimizin her bir evladına açık olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in anıt mezarı, meşruiyetlerini Başbuğumuz'a ve O'nun emanetlerine ihanet etmekten alanların şovlarına kapalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve Ülkü Ocakları'na fitne tohumları ekerek, "abicilik" sevdasına tutularak, Ülkücülüğü kendi bulundukları konuma göre konumlandırmaya çalışanlara ebediyen geçit verilmeyecektir. İşgüzarlığı başaran, vefasız olmayı başaran, bizlere haksızlık etmeyi başaranlar; "abi"lik adı altında fitne ekmeyi fesat biçmeyi başaramayacaklardır.

BAŞBUĞUMUZ'UN EMANETLERİNE VE FİKİRLERİNE VEFASIZLIK

Kafası karışık, akıl sağlığı tartışmalı, sözde profesörlerin Ülkücü Hareket ile bütün bağlarını koparmış, nankörlük ve ihanet batağına batmış yapıların adeta sözcüsü gibi davranıp Türk Milliyetçileri'nin ve Ülkücülerin kutsalı olan Ülkü Ocakları'na ve Ülkücü Gençliğe yakışıksız bir biçimde akıl vermeye kalkışmak hakları da hadleri de değildir. Her fırsatta Başbuğumuz'un adının ardına gizlenmeye çalışanların bu tavrı rahmetli Başbuğumuz'un emanetlerine ve fikirlerine vefasızlığın ta kendisidir.

 

BAŞBUĞUMUZA VE FİKİRLERİNE SAHİP ÇIKLAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ahde vefayı, edebi, saygıyı, fedakârlığı, iyiliği, çalışkanlığı, davamız ve milletimiz için kararlılıkla mücadele etmeyi, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'ten ve bizlere emanet ettiği Ülkü Ocakları'ndan öğrendik. Bu düstur ile Ülkü Ocaklılar olarak Başbuğumuza, manevi şahsiyetine ve fikirlerine; duruşumuzla, hizmetlerimizle ve sadakatimizle Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in önderliğinde Allah'a şükürler olsun ki sahip çıkmaya devam edeceğiz. Allah'ın rızasını kazanma anlayışıyla Türklük gurur ve şuuruna sahip, İslâm ahlak ve faziletiyle yoğrulmuş nesiller yetiştirecek, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i fikirleriyle ve emanetleriyle ebedi kılacağız. Başbuğumuz'un adını, Ülkücülüğün dava uğruna bir ömür adamak olduğunu anlayamayanların istismar etmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞILMASINA ASLA İZİN VEREMEYİZ

Biz her türlü eleştiriye, fikir ve öneriye açığız. Bu noktada mahremimiz olan Ülkü Ocakları çatısı altında herkesin düşüncelerine önem veririz. Lakin kutsallarımızın da sosyal medyada tartışılmasına asla izin veremeyiz!

Görevdeyken Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e samimiyetten dem vurup, sadakat yeminleri edenlerin görevleri bittikten sonra ahkâm kesmesinin nazarımızda kıymeti harbiyesi bulunmamaktadır. Koltuklarıyla birlikte sadece sadakatini değil samimiyetini, aidiyetini, sevgisini ve saygısını da yitirenlere daha fazla söylenecek söz yoktur. Davamıza hizmet eden, bu uğurda bir saniyesini feda eden herkesin başımız üzerinde yeri vardır, hiçbir Ülküdaşımızdan asla vazgeçmeyiz. Fakat kendisini davanın ve kurumların üzerinde görenlere müsamaha ve tavizimiz yoktur.

BAŞBUĞUMUZUN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ

Görevimiz devam ederken veya mevcut vazifemiz son bulduğunda nefesimiz yettiğince, yüreğimiz vurdukça inatla değil inancımız ve samimiyetimizle, Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde davamıza aşkla hizmet etmeye yeminliyiz.

Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun."


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 709
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 839 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın