Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
20 GÜNDE KANSERİ TEDAVİ EDİYOR.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde ikamet eden Lütfi Acet kanseri 20 günde tedavi ediyor.
Kategori : ÇUMRA
06 Mart 2018 16:46
 
20 GÜNDE KANSERİ TEDAVİ EDİYOR.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde ikamet eden Lütfi Acet kanseri 20 günde tedavi ediyor.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde ikamet eden Lütfi Acet isimli hayırsever vatandaş hiç bir para karşılığı olmadan, sadece Allah rızası için 20 günde tedavi ediyor. Manisa’da kendi topladığı otlarla insanlara şifa dağıtan Lütfü Acet, kanseri tedavi eden bir bitkinin bulunduğunu belirterek bitkini kanseri 20 günde yendiğini söyledi. Kendisi de ölüm noktasındayken kanseri yenen Acet, 30 yıldır bitki sayesinde insanlara ulaşıyor
Akhisar’ın Seyit Ahmet Mahallesi’nde insanlara dağdan topladığı otlarla şifa dağıtan Lütfü Acet, kanser hastalığını nasıl tedavi edildiğini anlattı. Kanser otu adlı otun 20 günlük kullanımının ardından kanserin vücuttan atılacağını ifade eden Acet, “ Yıl içinde bahar ayları ve Ağustos ayı arasında kanser otunun toplanması gerekiyor. Ağustostan sonra olmaz. Belirli yükseltiye sahip dağlık bölgelerde yetişiyor. En iyi etkiye sahip olanları ise Manisa’da yetişiyor. 1987 yılından bu yana yani 30 yıldır ben bu otu kanser hastalarının ulaşmasını sağlıyorum. Bunu da sadece Allah rızası için yapıyorum. Hastalardan herhangi bir ücret kabul etmiyoruz. Bir kuruş almışlığımız yok”dedi.
“20 GÜNDE KANSERİ BİTİRİYOR”
20 günlük bir kullanımın ardından kanserin tamamen tedavi edileceğini belirten Acer, “Kanser hastası 20 gün bu ottan kullanırsa hiçbir şeyi kalmaz. Bütün kanser türleri için geçerli. Son zamanlarda çok yoğun bir talep var. Artık isteğe yetişemiyoruz. Topladığımız otları sadece bize gelene veriyoruz artık, durumu acil olana daha çabuk ulaşmak istiyoruz”diye konuştu.

6 YILLIK KANSERİ YENDİM
Kanserden öleceği anda ot sayesinde kanseri yendiğini söyleyen Acet, “Kendim yaşadım bu acıyı. Bu hastalığı 6 sene geçirdim. Profesörler hiçbir şekilde tedavi olamayacağımı, öleceğimi söylediler. Gırtlak kanseriydim. Kara kara düşünürken bir şekilde bu kanser otu karşıma çıktı. Kaynatıp içtim, kanatıp içtim. 30 gün boyunca. Sonra kontrole gittiğimde hiçbir belirtinin kalmadığını söyledi doktorlar.

Okunma : 866
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 846 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın