Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

17 Nisan 2024 Çarşamba
İSTANBULUN FETHİ'NİN 567. YILI KUTLU OLSUN
Cumraninsesi.com İstanbul'un Fethi'nin 567. yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kategori : ÇUMRA
29 Mayıs 2020 07:12
 
İSTANBULUN FETHİ'NİN 567. YILI KUTLU OLSUN
Cumraninsesi.com İstanbul'un Fethi'nin 567. yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Cumraninsesi.com 29 Mayıs 1453 İstanbu'un Fethi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Elbette Konstantiniyye Fethedilecektir. Onu Fetheden Komutan Ne güzel komutandır. Ordusu Ne güzel ordudur. Hadis-i Şerifi ile Peygamber (S.A.V.) Efendimizin müjdelediği İstanbul’un Fethinin 567. Yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla idrak ediyoruz.
Geleceğin Kökleri, Bir Milletin Geçmişinde Gizlidir. İstanbul’un Fethi Öyle bir Fetihtir ki; Dünyada Bir Çağ Kapanıp Yeni Bir Çağ açılmıştır.Arkasına Bütün Haçlıları Alan ve 1000 Yıllık Geçmişi olan Bizans yıkılıp tarihe gömülmüştür.Gemilerin Karadan yürütülerek Haliç’e indirilmesinin destanıdır İstanbul’un Fethi.Bacağının dizden aşağısı kopmuş, vücuduna onlarca ok saplanmasına rağmen İstanbul’un surlarına Osmanlı Sancağını dikmeden Şehit olmayan Ulubatlı Hasanların Destanıdır.
İstanbul’un Fethi. Ne mutlu ki Bizler Böyle Bir Ecdadın Torunlarıyız. İman varsa, inanç varsa imkânsız diye bir şey yoktur. Bizler Bu İman ve Bu inançla tarihimizde olduğu gibi şimdi de daha çok çağ kapatıp - çağ açar, bizleri yok etmeye çalışanları Fatih Sultan Mehmet Han gibi 1000 yıllık değil 100 bin yıllık geçmişi olan hainleri yine tarihe gömeriz.İstanbul’un Fethinin 567. Yıl dönümü bir kez daha kutlu olsun. Bu Güzel Şehir İstanbul’u Ebedi olarak bizlere miras Bırakan Fatih Sultan Mehmet Han başta olmak üzere Kahraman Ecdadımızı ve Tüm Şehitlerimizi Rahmet, Minnet ve Şükranla yâd ediyor. Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.”

cumraninsesi.com

Okunma : 643
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın