Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
'Vatan giderse telafisi yoktur'
Erkan AKÇAY seçim çalışmaları kapsamında Salihli'deydi. Salihli'de 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Akçay "Mesele aç kaldım, tok yattım meselesi değildir. Mesele vatandır, bekadır, birliktir.
Kategori : GÜNDEM
21 Haziran 2018 08:09
 
'Vatan giderse telafisi yoktur'
Erkan AKÇAY seçim çalışmaları kapsamında Salihli'deydi. Salihli'de 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Akçay "Mesele aç kaldım, tok yattım meselesi değildir. Mesele vatandır, bekadır, birliktir.

MHP Manisa milletvekili adayı Erkan AKÇAY seçim çalışmaları kapsamında Salihli'deydi. Salihli'de 24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Akçay "Mesele aç kaldım, tok yattım meselesi değildir. Mesele vatandır, bekadır, birliktir. Vatan giderse telafisi yoktur." dedi.

MHP Manisa milletvekili adayı Erkan Akçay seçim çalışmaları kapsamında Salihli'deydi. Programına Salihli'nin mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek başlayan Akçay Salihli Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğünü ziyaret etti. Daha sonra Salihli'deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Akçay akşam da Gürler Çay Bahçesinde Salihlililerle buluştu. Akçay'a programında MHP Salihli ilçe başkanı Mehmet Akın, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şentürk, milletvekili adayı Hüseyin Şahin Erturun ve partililer eşlik etti.

Ziyaretlerinde 24 Haziran seçimlerine ilişkin bilgi veren Akçay seçimlerin önemine değindi. Akçay "Mesele aç kaldım, tok yattım meselesi değildir. Mesele vatandır, bekadır, birliktir. Vatan giderse telafisi yoktur." dedi.

MHP ile AK PARTİ'nin 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı çatısı altında girdiklerini belirten Akçay "Cumhur İttifakı milli duruştur, millete beka, şühedaya vefadır.Cumhur İttifakı, Cumhuriyet'in iradesi, milletin ta kendisidir.Cumhur İttifakı milli aklın ürünüdür. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, bu aklın neticesidir. Cumhur İttifakı adaletin, ahlakın, sabrın, huzurun, sükûnetin, istikrarın, birliğin güvencesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ise bu güvencenin hareket ve yönetim merkezidir." dedi.

"MHP'DEN İNTİKAM ALMAK İSTEYENLER HDP'NİN ETRAFINDA BİRLEŞİYOR"

MHP'li Akçay konuşmasında 24 Haziran'daki ittifaklara da değindi. CHP, İP ve SP'nin yıkım ittifakı çatısı altında birleştiğini ifade eden Akçay bu ittifakın merkezinde HDP olduğunu söyledi. CHP ve İP'inHDP'yi meclise taşıma gayreti içinde olduğuna da dikkat çeken Akçay "CHP, İP ve HDP arasında artık gizlemedikleri bir işbirliği ve ittifak vardır. Özellikle MHP'den intikam almak isteyen İP'in HDP etrafında dolanması ibretlik bir durumdur. Parti program taslağına sözde Kürdistan ibaresini koyan, parti programına İmralı canisi terörist Öcalan'ın 'eşit vatandaşlık' vatandaşlık tanımını yerleştiren, yabancı bakanlara sözde 'Kürt Sorununu biz çözeceğiz' diyen, 'HDP onurumuzdur' diyeni kurucu yapan, HDP'nin seçim müziklerini yapanı genel başkan yardımcısı yapan, milletvekili adayları HDP'ye 'birlikte yıkacağız' diyen bir parti olan İP PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile her şart ve zeminde yan yana geliyor. PKK partisi İP'e 'size oy vereceğiz' diyor. İP artık Kandil'in sesi, HDP'nin eş partisi haline gelmiştir." dedi.

Akçay konuşmasına şöyle devam etti:

"Beş benzemez ittifakının tek amacı kriz ve kaostan rant devşirmektir. Milletten göremedikleri desteği kaosta arıyorlar. Milletimiz şer ittifakının sonu gelmez türbülanslarına geçit vermeyecek, onların tüm planlarını boşa çıkaracaktır."

"24 Haziran'da kazanan Cumhur olacaktır. Güçlü Türkiye için MHP meclistegüçlü bir şekilde yerini alacaktır. Kazanan Türkiye olacaktır, Manisa olacaktır, Salihli olacaktır. Kazanan umut, birlik, bereket olacaktır. 24 Haziran'da kazanan Milli Mücadele ruhu, zafer ise Kızılelma ülküsünde buluşan Türkiye'nin olacaktır."


Okunma : 774
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın