Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mart 2024 Salı
TEK ÇARE MHP
Türk milletinin bekası ve çocuklarımızın geleceği için Bilge Lider Devlet Bahçeli ve MHP vaktidir.
Kategori : GÜNDEM
08 Ekim 2019 15:19
 
TEK ÇARE MHP
Türk milletinin bekası ve çocuklarımızın geleceği için Bilge Lider Devlet Bahçeli ve MHP vaktidir.

Türk milletinin bekası ve çocuklarımızın geleceği için Bilge Lider Devlet Bahçeli ve MHP vakti dir. Her seçimde taşın altına elimizi değil gövdemizi koymalıyız... MHP çatısı altında tek yürek olmak, çare üretmek ve milletimize deva olmak zorundayız.

Bugün Türkiye hala ayaktaysa, yarınlar için bir ümit taşıyorsak, kardeşliğimizin, bütünlüğümüzün bütün sorunları aşmaya yeteceğini düşünüyorsak, bunu sağlayan temel unsur MHP'nin varlığı ve Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğidir.

Bu vatanın gençleri yüzünde daha sakal çıkmadan Çanakkale'de şehit oldular. 15 Temmuz'da hainlerin, alçakların kurşunlarına kendilerini siper ettiler yine de vatanı kahpeye teslim etmediler...

15 Temmuz kalleşliğinde yine dik duran, herkesten önce demokrasiye ve ülkesine sahip çıkan, bu hainliğe karşı ilk dakikadan itibaren direnen parti MHP, lider sayın Devlet Bahçeli olmuştur. Bu sayede, yine sayın Devlet Bahçeli'nin tabiriyle, Türkiye âdeta ipten alınmıştır.

15 Temmuz sonrasında en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğin yine MHP'nin tavrı, tutumu ve çabalarıyla ayakta kalabildiğine bütün Türk milleti şahittir. Hükümetin özellikle terörle mücadele konusunda MHP çizgisine gelmiş olması memnuniyet vericidir.

Zerre kadar akıl ve vicdan sahibi olan herkes, Bilge Lider Bahçeli'nin 15 Temmuz darbesine karşı kararlı ve onurlu duruşuyla ve bedel ödeyerek, Türkiye'yi nasıl bir felaketten daha kurtardığını bugün çok daha iyi görüp anlıyor.

Dün Milliyetçi-Ülkücü hareketin kurucusu Merhum Başbuğ Türkeş'in maruz kaldığı tasfiye girişimlerinin bugünde MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli için devreye sokulduğuna şahit oluyoruz. Ne yaparsanız yapın biz Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'ye güveniyoruz ve inanıyoruz.

Çatlasanızda, patlasanızda Bilge Liderimize gücünüz yetmeyecektir. Efendim neymiş "Bahçeli ile olmuyor" öyle bir oluyor ki, hemde balgibi oluyor. Yavu arkadaş sizin başka işiniz gücünüz yok mu? Bahçeli kadar başınıza taş düşsün...

Lider Devlet Bahçeli'yle uğraşmanın sebebi.. Ülkücü olması mı? İllede vatanım demesi mi? İleri görüşlülüğü mü? Olanların sonucunu tahmin etmesindeki doğruluk mu? Başbuğun yanında yetişmesi onun ayak izlerinin üzerinde gidiyor olması mı? Ey! gafiller siz giderken o geliyordu...

Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin hançerlenmediği yeri kalmamıştır. Ey! Soytarı kılıklılar, Ey! Nefislerine makum olanlar, Ey! Onun bunun kapısında kemik yalayanlar.. Kurdun yara aldığında bile teslim alınmadığına tarih bir kez daha şahit olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti, bizlerden kutsal bir görev bekliyor; tek umut Milliyetçi-Ülkücü Harekettir, başka yolumuz yok! Çünkü Tek çare MHP...

Zakir Tercan


Okunma : 917
Gündem haberleri
 MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
18 Mart 2024 Okunma: 301 ÇUMRA
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın