Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

24 Nisan 2024 Çarşamba
Sarıçam'da 1300 kişi MHP'ye katıldı
Yerel seçimlerde zaferle ayrılarak, 3 Hilalli bayrağı yerel yönetimlerde dalgalandıran MHP Adana İl Teşkilatı, her an seçim yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Kategori : GÜNDEM
12 Aralık 2017 12:03
 
Sarıçam'da 1300 kişi MHP'ye katıldı
Yerel seçimlerde zaferle ayrılarak, 3 Hilalli bayrağı yerel yönetimlerde dalgalandıran MHP Adana İl Teşkilatı, her an seçim yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yerel seçimlerde zaferle ayrılarak, 3 Hilalli bayrağı yerel yönetimlerde dalgalandıran MHP Adana İl Teşkilatı, her an seçim yapılacakmış gibi çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  MHP Sarıçam İlçe Başkanlığı her kademesiyle ilçe halkının nabzını tutarken, yaptıkları çalışmalarla da MHP'nin gücüne güç katıyor.

Kadın Kolları ile Sarıçam'da girilmedik ev bırakmayan MHP Sarıçam İlçe Teşkilatı, Başkan Mustafa Kızılelma başkanlığında her an seçim yapılacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu yoğun çalışma ve gösterilen gayret Sarıçam Halkı tarafından da dikkatle izlenirken, partiye katılımlar da giderek artıyor.

MHP; Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma'nın yanısıra Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocatürk ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri faaliyetlerle adından sıkça bahsettirirken, son katılımlarla da adeta gövde gösterisi yaptı.

MHP Sarıçam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen törende 1300 Sarıçamlıya 3 Hilalli rozeti takılıp, MHP'ye katılımları gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Türkiye'nin çok zorlu bir dönemden geçtiğini, bekaa sorunu yaşadığını, ekonomisinin kuşatılarak teslim alınmak istendiğini belirterek, Bilge Devlet ve Siyaset Adamı, MHP'nin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin öngörüsü ve dirayeti sayesinde, tüm şer odaklarının oyunlarının bozulduğunu dile getirdi.

MHP'nin 'Önce Ülkem ve Milletim' şiarıyla hareket ettiğini, geçmişten günümüze kadar büyük bedeller ödeyen Ülkücü Harekat'ın Türklük şuuruyla hareket ederek, ülkemizin birliği ve beraberliği, bekaası için özveriyle çalıştığını söyleyen Varlı, "Milletimiz partimizin çalışmalarını takdir ediyor. Ülkenin dört bir yanında  partimize katılımlar artıyor. Milletimizin takdiri herşeyin üstündedir. Bugün de burada Sarıçamlı vatandaşlarımızın partimize katılımları, çalışmalarımızda bize güç veriyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Bütünşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı genişleyen Büyükşehir Belediyesi'nin kentin dört bir yanına hizmet götürdüğünü, yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturduğunu belirterek, Metro kamburuna rağmen, kısıtlı imkanlarla Adana'ya hizmet ürettiklerini dile getirdi. MHP'li Belediyecilikle tanışan Adana'da vatandaşın da yapılan hizmetleri olumlu şekilde değerlendirdiğini ve bunun doğal sonucu olarak da partiye katılımların arttığına dikkat çekti.

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma da yaptığı konuşmada, MHP'nin ülke ve Türk Milletinin çıkarlarını herşeyin üstünde tutan bir parti olduğunu, parti teşkilatlarının günün her saatinde bu şiarla

çalıştığını, özellikle Sarıçam'da ev ev, sokak sokak dolaştıklarını, neredeyse sıkılmadık el görüşülmedik kişi kalmadığını söyledi. Bu çalışmalar neticesinde Sarıçamlılar'ın da MHP'ye ilgi ve desteğinin arttığını belirten Kızılelma, "Bu katılımlar yaptığımız çalışmaların başarısını ortaya koyuyor. Sarıçamlılar'ın bize olan güvenini ve desteğini boşa çıkarmamak adına daha bir şevkle ve daha büyük özveriyle çalışmalarımıza hız vereceğiz.

Partimizin güçlü olması, milletimizin desteği, kadrolarımızın dinamik ve özverili çalışması, tüm teşkilatlarımızın sıkılmış yumruk gibi güçlü olması, şer odaklarının umutlarını boşa çıkaracaktır. Önümüzdeki süreçte de partimize katılımların artarak devam edeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kızılelma, Milliyetçi Hareketin Lideri ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'ye olan sadakatlerinin hizmetle şerefleneceğini ve başta Sarıçam olmak üzere Adana'daki tüm yerel yönetimlere 3 Hilal damgası vuracaklarını söyledi.

Katılım ve Rozet takma törenine, MHP MYK Üyesi ve AdanaMilletvekili Muharrem Varlı başta olmak üzere 23.Dönem MHP Milletvekili, eski Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Deniz Bölükbaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Saimbeyli Belediye Başkanı M.Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan, Pozantı Belediye Başkanı Sami Baysal katıldı. 
Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 952
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın