Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
"MİLLİ UYANIŞI DURDURAMAYACAKLAR"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2019'da üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır.
Kategori : GÜNDEM
09 Aralık 2017 12:55
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2019'da üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "2019'da üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır. Yenilgimizi, eriyip gitmemizi bekleyenleri birlikte şaşkına çevirip hayal kırıklığına ulaştıracağız. CHP, HDP, PKK, EMEP, FETÖ ve diğer ihanet taşeronları ne yaparsa yapsınlar milli uyanışı durduramayacak" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kudüs kararı ve terör örgütlerine verdikleri destek nedeniyle ABD'yi sert dille eleştirdi: "ABD terör örgütlerini kışkırtmış, kanımızın dökülmesini seyretmiştir. ABD teröristleri himaye etmiş milletimizin parçalanmasını projelendirmiştir. Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Artık bu kadarı fazladır. Kudüs konusunda Trump skandal bir karar imza atmıştır. Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanımlanmasından sonra bölgede barıştan bahsedilemeyecektir. Evanjelist tezgah Trump'ın iradesine zincir vurmuştur."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Antalya'da belediye başkanlarıyla buluşmasında konuştu. Bahçeli özetle şunları söyledi: "Önümüzdeki seçimlere çok iyi hazırlık yapacağız, seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Boşa geçecek zaman kalmamıştır. 2019 hem zorlu hem de çetin geçecektir. Sanki yarın seçim varmış gibi hazırlıklı olmak ertelenemez bir ihtiyaçtır. 2019'da yolu çok başaracağız, çaresi yok kazanacağız. Buna varım, buna hazırım diyen kim varsa yürüyüşümüz beraberdir. Birlirteliğimiz bakidir.

'KENDİNİ DAVADAN BÜYÜK GÖRENLERE TAHAMMÜLÜMÜZ OLMAYACAK'

1 Kasım seçiminden sonra partimiz boyunduruk altına alınmak istendi. Tökezlememiz ve siyasi tahliyemiz, tasfiyemiz hedeflendi. Kaynağı belli, kumanda yeri bilinen karanlık bir operasyonun tüm sonuçları üç aşağı beş yukarı yaşatıldı. Bu sürede aklı çelinmiş kardeşlerimiz oldu. Kendisini davadan büyük görenlere, üstte gösterenlere tahammülümüz hiç olmadı, hiç de olmayacaktır. Vefa bunlar için sadece bir semtin adıdır. Gidene niye gidiyorsun, gelene de neden geliyorsun demek bizim çizgimizde olmayan bir şeydir. Sebep ne olursa olsun kalanlar davamızın onurunu, gidenler ise ömür boyu yaşanacak pişmanlığın yarasını derinlere kadar hissedeceklerdir. Bir insanın kaftanına değil, kalbiniin nasıl attığına bakarız.

"MİLLİ UYANIŞI DURDURAMAYACAKLAR"

Ülkenin ve davanın bekaasını titizlikle korumak, bize özgü bir marifettir. 2019 yılında dahi bir ittifak şuuruyla engelleri aşmak zarurettir. 2019'da üç hilal yarım asır sonra hak ettiği zirveye inşallah çıkacaktır. Yenilgimizi, eriyip gitmemizi bekleyenleri birlikte şaşkına çevirip hayal kırıklığına ulaştıracağız. CHP, HDP, PKK, EMEP, FETÖ ve diğer ihanet taşeronları ne yaparsa yapsınlar milli uyanışı durduramayacak. Sizlere talimatla tavsiyem odur ki, her insanımızın ayağına gidiniz, her insanımızı anlayınız. Anketler şöyle demiş alayını boş verin, vatandaşlarla buluşun.

HANGİ TAŞI KALDIRSAK ARDINDAN ABD ÇIKIYOR

İran'a ticaret için onlardan izin almayız. Kimlerle hangi iş ve ticaret ilişkisine gireceğimizi kendimiz belirleriz. ABD'nin keyfine bakarak, siyasi ve ekonomik çıkarlarımızdan vazgeçmeyiz. Türkiye'nin hiçbir zaman kimsenin onay ve takdirine izin verecek hali olmayacak. ABD terör örgütleriyle koyun koyuna girerken Türkiye'ye mi danıştı? İşlenmiş suçların yargı sahası Türkiye'dir. ABD'de kurulan mahkeme neyin nesidir. Türkiye müstemleke bir devlet değildir. ABD terör örgütlerini kışkırtmış, kanımızın dökülmesini seyretmiştir. ABD teröristleri himaye etmiş milletimizin parçalanmasını projelendirmiştir. Hangi taşı kaldırsak altından ABD çıkmıştır. Artık bu kadarı fazladır.

"TRUMP SKANDAL KARARA İMZA ATMIŞTIR"

Bitti demekle bitmez, İsrail'im demekle bu tartı bu sikleti çekmek. Trump skandal bir karar imza atmıştır. ABD Başkanı bu hakkı nereden almıştır, dünyanın dengeleriyle oynamaya nasıl kalkışabilmiştir. Ortadoğu'daki istikrarsızlık daha da şiddetlenecektir. Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanımlanmasından sonra bölgede barıştan bahsedilemeyecektir. Evanjelist tezgah Trump'ın iradesine zincir vurmuştur. 3. intifada çağrısı yapılmıştır. Kudüs ilk kıblemizdir, Mirac'ımızın muazzez hatırasıdır. Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınması din savaşlarını tetikleyecektir. Türkiye Kudüs kararı geri çekilinceye kadar İsrail ile diplomatik ilişkilerini en düşük noktaya indirmelidir. İslam ülkeleri İsrail ile kurulmuş ilişkilerini gözden geçirmeli, irtibat ve diyaloglar askıya alınmalıdır."

 


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 841
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın