Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
MHP'li Usta'dan ABD'ye Afrin tepkisi
Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, Afrin konusunda ABD'ye tepki gösterdi.
Kategori : GÜNDEM
21 Mart 2018 12:16
 
MHP'li Usta'dan ABD'ye Afrin tepkisi
Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, Afrin konusunda ABD'ye tepki gösterdi.

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, Afrin konusunda ABD'ye tepki gösterdi. Usta şunları söyledi:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ordumuz için "Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğin çelikleşmiş bir ifadesidir." demiştir. Hakikaten Türk kudret ve kabiliyetini dosta düşmana gösteren muzaffer ordumuz Afrin'e Türk bayrağını dikerek bizleri bir kez daha gönendirmiştir. Şahadete yürüyen askerlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle evlatlara sahip olan bir millet, Allah'ın izniyle, dünyada başımızı öne eğdirmeyecek, girdiği mücadeleden muzaffer olarak çıkacaktır." diyerek başladı.

 

KAN, GÖZYAŞI VE YIKIMDAN BAŞKA NE GÖREBİLECEKTİR?

Amerika Birleşik Devletleri, yerel halka zulmeden teröristleri etekleri altına alarak yerleşim yerlerini terör yuvaları hâline getirmiştir diyen Usta, "Kaçan veya etkisiz hâle getirilen teröristlerin sözcülüğünü yapmaktan utanmayan ABD "Demokrasi getiriyoruz." diyerek girdiği yerlere dönüp bir baksın, kan, gözyaşı ve yıkımdan başka ne görebilecektir? diye sordu.

 

İNSANLIK FARKINI, HASSASİYETİ GÖRMEK İSTEYEN VARSA AFRİN'E BAKSIN

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Musul, Halep, Rakka ve Doğu Guta'nın askerî harekâttan sonrası fotoğraflarını yayınladığını vurgulayan Usta, "Eğer Türk ordusu ile kendi ordularının arasındaki insanlık farkını, hassasiyeti görmek isteyen varsa Afrin'e baksın, her şey ayan beyan ortadadır. O yüzden diyoruz ki: İnsanı yaşatmak için kurulmuş tek ordu Türk ordusudur." dedi.




Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 924
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın