Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
MHP'li Akçay: Hülleci CHP Güneş motel rezaletini tekrar devreye aldı.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "CHP'den 15 vekilin istifa ettirilmesi siyasetin yüz karası Güneş Motel olayının yeni bir versiyonudur.
Kategori : GÜNDEM
23 Nisan 2018 19:51
 
MHP'li Akçay: Hülleci CHP Güneş motel rezaletini tekrar devreye aldı.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "CHP'den 15 vekilin istifa ettirilmesi siyasetin yüz karası Güneş Motel olayının yeni bir versiyonudur.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "CHP'den 15 vekilin istifa ettirilmesi siyasetin yüz karası Güneş Motel olayının yeni bir versiyonudur. CHP'den 15 milletvekilinin İP'e dizilmesi kararı ile gizli ve kirli ittifak, 15 vekil hüllesiyle iyot gibi açığa çıkmıştır.

100 bin değil milyonlarca imza toplayacaklarını ve seçime hazır olduklarını söyleyenlerin kendi teşkilatlarından bile imza alamayacaklarını görünce ayaklarındaki tarla çamuruyla CHP'nin paçasına yapışmaları ibretlik bir durumdur" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, "CHP'den 15 milletvekilinin İP'e geçmesi hadiseyle CHP milletvekilleri pazara sürülmüş, millet iradesi kirli pazarlıkların öznesi haline getirilmiştir" dedi. 

CHP geleneğindeki siyasi üçk‰ğıtçılığı yeniden depreştiğini belirten Akçay yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

 "CHP'den 15 milletvekilinin İP'e dizilmesi kararı, verilecek YSK kararıyla kesinlikle ilgili olmayıp, aylar öncesinden başlayan Gizli İttifak görüşmelerinde alınmış, kılıf böyle hazırlanmıştır.

Bu gizli ve kirli ittifak 15 vekil hüllesiyle iyot gibi açığa çıkmıştır.

CHP'den 15 vekilin istifa ettirilmesi siyasetin yüz karası Güneş Motel olayının yeni bir versiyonudur.

100 bin değil milyonlarca imza toplayacaklarını ve seçime hazır olduklarını söyleyenlerin kendi teşkilatlarından bile imza alamayacaklarını görünce ayaklarındaki tarla çamuruyla CHP'nin paçasına yapışmaları ibretlik bir durumdur.

Bu hadiseyle CHP milletvekilleri pazara sürülmüş, millet iradesi kirli pazarlıkların öznesi haline getirilmiştir.

Demokrasi nutku atıp, ilkeli ittifak yapacağız diyenlerin ayak oyunları ile kendilerini ayağa düşürmeleri bir çürüme halidir.

Siyasi Zübükler 24 Haziran'da milletimizden hak ettikleri dersi alacaklardır. Ancak ibret alacakları şimdilik mechüldür." 


Okunma : 997
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın