Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Nisan 2024 Perşembe
MHP'YE BİR GÜNDE 9272 KİŞİ KATILDI
MHP Ankara İl Başkanlığınca Atatürk Spor Salonu'nda Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı ve Üye Katılım Töreni düzenlendi. Törende 6 bin 972 kişi MHP'ye katıldı.
Kategori : GÜNDEM
19 Şubat 2018 15:16
 
MHP'YE BİR GÜNDE 9272 KİŞİ KATILDI
MHP Ankara İl Başkanlığınca Atatürk Spor Salonu'nda Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı ve Üye Katılım Töreni düzenlendi. Törende 6 bin 972 kişi MHP'ye katıldı.

MHP Ankara İl Başkanlığınca Atatürk Spor Salonu'nda Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı ve Üye Katılım Töreni düzenlendi. Törende 6 bin 972 kişi MHP'ye katıldı. Balıkesir'de de 1100 kişi MHP'ye katılırken, İstanbul'da da 'Sultangazi Hareket'e Geçiyor' isimli programda MHP'ye yeni üye olan 1.200 kişiye üç hilal rozetleri takıldı.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, bazı basın kuruluşlarının, partisindeki istifaları son dakika haberi olarak verdiğine işaret ederek, "Bugün partimize 6 bin 972 kişi katılıyor. Bakalım o basın kuruluşları bunu görecekleri mi? Varsın onlar görmesinler. 6 bin 972 yeni dava arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla gücümüze güç kattılar" diye konuştu.

AFRİN'DE BEKAMIZ VARDIR

TBMM İdare Amiri ve MHP Ankara Milletvekili Haberal, Türk milliyetçilerinin vatanı ve milleti için hiçbir hesap yapmadan canını seve seve veren ve vermeye gönüllü olan bir ruhun temsilcileri olduğunu belirtti. Haberal, "Afrin'de ne aradığımızı soranlara cevabımız, Afrin'de bekamız vardır. Afrin'de aziz şehitlerimizin aziz hatıraları vardır" dedi.

MİLLİ MUTABAKATIN OYU YÜZDE 65'TİR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Biz, Türkiye için bir beraberlik kurduk. Milli mutabakatın bugün Türkiye'deki oyu yüzde 65'tir. Dolayısıyla bugün, milletimizin birliğine kast edenlerle omuz omuza olanların seçimlerde hüsrana uğrayacağını görmüş bulunmaktayız." dedi.

AFRİN'DEN GİRİP, KANDİL'DEN ÇIKACAĞIZ

MHP Balıkesir İl Başkanlığının Afrin şehitlerini anma ve üye katılım programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programda partiye yeni katılan 1100 kişiye rozet takıldı. MHP MYK üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, TSK'nın terör görgütüne yönelik operasyonla ilgili "Zeytin Dalı ile Afrin'e gireceğiz, harmandalıyla Kandil'den çıkacağız" dedi.


Okunma : 838
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın