Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

24 Nisan 2024 Çarşamba
Lüleburgaz'da MHP'ye 450 kişi katıldı
Lüleburgaz'da MHP'ye 450 kişi katıldı
Kategori : GÜNDEM
06 Şubat 2018 09:01
 
Lüleburgaz'da MHP'ye 450 kişi katıldı
Lüleburgaz'da MHP'ye 450 kişi katıldı

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı ve partiye yeni katılanlara rozet takma töreni düzenlendi. İlçe Başkanı Çetinbaş, partiye 450 yeni üye kaydı yapıldığını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından 4 Şubat Pazar günü Big Mammas'ta gerçekleştirdiği "Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı"nda partiye yeni katılanlara rozet takma töreni düzenlendi. 

"LİDERİMİZE OLAN SADAKATİMİZ TAMDIR"

 MHP İlçe Başkanı Çetinbaş yaptığı konuşmada MHP'ye yeni katılan üyelerin vesilesiyle toplandıklarını söyleyerek yeni katılan üyelere teşekkür etti. 

Çetinbaş; "Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız bir siyasi partiye değil, dualı bir teşkilata, elli yıllık bir kutlu davaya katılmışlardır. Bizim için mücadele eden ağabeylerimizin, kardeşlerimizin emekleriyle, binlerce şehidin kanıyla, binlerce gazinin alın teri ile yoğrulmuş bu davaya, Milliyetçi Hareket Partisi'ne güç katmaya, omuz vermeye katılmışlardır. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'mizin sigortası mihenk taşıdır. Türk siyasetine yöne veren bilge liderimiz ile birlikte omuz omuza mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışı yüce Türk milleti tarafından idrak edilmiştir. Liderimize olan sadakatimiz tamdır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekası bizim için her şeyden önemlidir. Aramıza katılan 450 yeni arkadaşımızla birlikte devletimizin bekası için her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Yanında da olacağız. Türk milletini en ileri, en medeni, en kuvvetli bir varlık haline getirmek ülküsünden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu yolda son nefes son nefere kadar çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ERDEM; "İKTİDAR ORTAĞIYIZ"

İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ise iktidar ortağı olarak vatandaşların sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Erdem; "MHP şu an iktidar ortaklığı yapmaktadır. İktidarla ittifaktır. İttifak demek iktidar ortaklığı demektir. Ev hanımlarının emekliliği ve kadınlarımızın doğum borçlanmalarına ağırlık veriyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için çalışıyoruz" dedi.

Erdem, tören kadınları görmekten dolayı mutlu olduğunu, bir kadın olarak kadınların MHP'de siyaset yapmasının kendisini duygulandırdığını söyledi.

Erdem; "Bu güzel kalabalığın içinde kadınların bu kadar fazla olması bizleri gururlandırıyor. Trakya Türkiye'ye yol gösteriyor. Tüm Türkiye'de bu tabloyu görmek istiyoruz" dedi. 

Konuşmaların ardından MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve MYK Üyesi Erdem Karakoç tarafından partiye yeni katılan 450 üyeyi temsilen 40 üyeye rozet takıldı.




Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 989
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın