Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

17 Nisan 2024 Çarşamba
'Liderimiz Devlet Bahçeli'nin dostu dostumuz düşmanı düşmanımızdır'
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Liderimiz Devlet Bahçeli bey ve partimizin genel merkezi karar vermiştir. Tercihlerimiz ortadadır.
Kategori : GÜNDEM
07 Mayıs 2018 18:23
 
'Liderimiz Devlet Bahçeli'nin dostu dostumuz düşmanı düşmanımızdır'
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Liderimiz Devlet Bahçeli bey ve partimizin genel merkezi karar vermiştir. Tercihlerimiz ortadadır.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Liderimiz Devlet Bahçeli beyve partimizin genel merkezi karar vermiştir. Tercihlerimiz ortadadır. Hiçbir oyunun içine alet olmayacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin sözü sözümüz, kararı kararımızdır. Liderimizin sevdiği sevdiğimiz, sevmediği sevmediğimiz; dostu dostumuz, düşmanı düşmanımızdır" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz,  Ülkü Ocakları Konya İl Başkanlığı tarafından Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik; Hedef Kızıl Elma şöleninde konuştu.

Kılavuz: "Bugünlerde Türk milletinin bekası adına Türk gençliğine her zamankinden daha fazla görev düşmektedir. Vatanımıza yönelen tehlikeler için milletimize yapılan saldırılar için Ülkücülere çok fazlasıyla ihtiyaç vardır. 24 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde hem Cumhurbaşkanlığı seçimi hem de milletvekilliği seçimi gerçekleşecek. Burada Ülkücü gençlik olarak partimizin adaylarını canla başla destekleyeceğiz. Annemize babamıza, akrabalarımıza, arkadaşlarımıza ve milletimize ulaşacağız. Partimizi anlatacağız. Milliyetçi Ülkücü Hareketin Türk milletinin son siperi ve sigortası olduğunu anlatacağız. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde; hareketimizin varlığıyla bu hainleri nasıl yok ettiğimizi anlatacağız. Adaylarımıza samimiyetle sahip çıkacağız; aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı seçimi için asla fitneye fesata düşmeyeceğiz.

Peygamber Efendimi -sav- " Ya hayır konuşun ya da susun " buyuruyor. Dolayısıyla fitne çıkartanı, dedikodu yapanı kolundan tutup atacağız Çünkü asla bizim içimizde fitneye fesata yer yoktur.

Liderimiz Devlet Bahçeli beyve partimizin genel merkezi karar vermiştir. Tercihlerimiz ortadadır. Hiçbir oyunun içine alet olmayacağız. Liderimiz Devlet Bahçeli beyin sözü sözümüz, kararı kararımızdır. Liderimizin sevdiği sevdiğimiz, sevmediği sevmediğimiz; dostu dostumuz, düşmanı düşmanımızdır.

 Biz ipsizi sapsızı, FETÖ'yü, CHP'nin içerisinde sözde cumhuriyetçi geçinip de memleket haini olanları bilmeyiz Biz büyük Türk milletini biliriz; vatanımızı, bayrağımızı biliriz. Ve pek tabi mukaddesatımız da biliriz! " ifadelerini kullandı.


Okunma : 829
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın