Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
Habertürk kapanıyor.
CİNER Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Habertürk gazetesinin kapatılmasıyla ilgili çalışanlara bilgilendirme mesajı gönderdi.
Kategori : GÜNDEM
02 Temmuz 2018 08:35
 
Habertürk kapanıyor.
CİNER Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Habertürk gazetesinin kapatılmasıyla ilgili çalışanlara bilgilendirme mesajı gönderdi.

CİNER Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Habertürk gazetesinin kapatılmasıyla ilgili çalışanlara bilgilendirme mesajı gönderdi. 10 günlük kağıt stoku kalan gazete, cuma günü son kez okurlarla buluştuktan sonra dijital olarak yayın hayatına devam edecek.

Türk basınında bir dönemin daha sonuna gelindi. "Gücü Özgürlüğünde" sloganı ile yaklaşık 10 yıldır okurları ile buluşan Habertürk gazetesi kapanıyor.

10 günlük kağıt stoku kalan gazete, cuma günü son kez okurlarla buluştuktan sonra dijital olarak yayın hayatına devam edecek.

Gazetenin bir süredir zarar ettiği ve mali sorunları aşamadığı biliniyordu. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Anadolu'da bulunan baskı tesisleri ile bürolar da aşama aşama kapatılmıştı.

Dün sabah çalışanlara konuyla ilgili Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ imzalı bir bilgilendirme mesajı gönderildi.

Mesajında dijitalleşmenin önemine vurgu yapan  Kenan Tekdağ, "İngiltere Fransa Almanya gibi Avrupa ülkelerinde Singapur Malezya gibi uzakdoğu ülkelerin de yerel bölgesel ve ulusal nitelikte yüzlerce gazeteyi yazılı baskılarını sonlandırmak mecburiyetinde bıraktı. (Google'da yapılacak basit bir araştırma bu olgunun sayısal dökümünü verecektir)" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 1072
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın