Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Devlet Bahçeli’den Trump’a sert tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubu toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Trump’a ‘Senin doların varsa, Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma’ dedi
Kategori : GÜNDEM
15 Ocak 2019 09:09
 
Devlet Bahçeli’den Trump’a sert tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubu toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Trump’a ‘Senin doların varsa, Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma’ dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubu toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli, ABD Başkanı  Trump’a ‘Senin doların varsa, Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma’ dedi.

Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle;

9 Şubat 2019 tarihinde partimizin 50. yıl dönümünü Adana’da kutlayacağız.

MHP gücünü Türk milletinden almaktadır. Mücadelemiz şevkle, sebatla sürecektir. Hiçbir yıkım piyonuna fırsat vermeyeceğiz. Tek ses, tek söz, tek nefes olacağız. Namımızı yere düşürmeyeceğiz. Milliyetçi hareket Türklüğün bekası için vardır.

Hiçbir ayrım yapmadan herkesle kucaklaşmaktan bahtiyarlık duyarız. Milli ve manevi değerlere sahip her vatan evladına kapımızı da gönlümüzü de sonuna kadar açarız.

Türkiye’yi sonu hüsran olan küresel sarmaldan çekip çıkaracak olan biziz.

“EBEDİ YUVASI, EZELİ YURDUDUR”

MHP Türk siyasetinin marka değeri, ahlak seviyesi, inançlı düzeyi, fedakarlık desibeli, tartışmasız en üstün, en müstesna görkemi ve iftiharıdır. Davamız şehit olup ölmeyenlerin, bayrak olup inmeyenlerin, ülkücü olup dönmeyenlerin adam olup kaçmayanların ebedi yuvası, ezeli yurdudur.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni bütünüyle yerleşip olgunlaşması, bir daha sistem tartışmalarının olmaması konusunda sorumluyuz. Elbette milli bekanın safındayız. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzdan geri adım atan, bunların alayı gibi namert olsun. Cumhur İttifakına laf sokanlar, partimizi eleştirenler boşuna nefes tüketmesin. Geri adım atan namert olsun.

“CHP’Yİ KİM YÖNETİYOR? BUNU İTİRAF EDİN”

Manavdan aldığımız karğuzlar kabak çıktı. Gördüğünüz hayaller kabus olarak size döndü. Hala ıslah olmadınız, hala terbiye bulamadınız. MHP yalnızca Allah’ın huzurunda eğilir. Yalnızca milletten talimat alır. Hileli parayla yazı-tura atmayı bırakın. CHP’yi kim yönetiyor? Bunu söyleyin, bunu itiraf edin.Tutsak alınmışlar haberleri yok. Tuzağa düşmüşler, acıyanları yok. Tezgaha gelmişler ağlayanları yok.

“HERKES AYAĞINI DENK ALSIN”

MHP çatışma için değil kardeşlik için vardır. Ancak illi varlık tehlikeye düşerse gereğini yapmaya hazırdır. Herkes yağaını denk almalı, herkes kendine gelmelidir. Bu vatan sahipsiz değildir. Bu aziz millet çaresiz değildir. Ülkemiz tarihi bir dönemeçte, kritik bir devirdedir.



Kaynak:TÜRKGÜN

Okunma : 979
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 846 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın