Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
DEVLET BAHÇELİ HEM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYOR, HEMDE İKTİDARA YOL GÖSTERİYOR...
Devlet Bahçeli, Mücadelemizi, birkaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz.
Kategori : GÜNDEM
21 Ağustos 2019 09:15
 
DEVLET BAHÇELİ HEM TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYOR, HEMDE İKTİDARA YOL GÖSTERİYOR...
Devlet Bahçeli, Mücadelemizi, birkaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz.

Mücadelemizi, birkaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz. Allah bilsin, Millet görsün yeter. Gerisi teneke gürültüsüdür.. Diyen Lider Devlet Bahçeli ülkesi için büyük bir risk alıyor ve 15 Temmuz'da darbeyi önlüyor.

Kendi başkanları güvenli sandıkları tanıdık evlerde, sığınaklarda saklanırken.. 15 Temmuz darbesini engellemek için MHP Genel Merkezinde dimdik duran, darbeyi önleyen, iç savaşı engelleyen, Ülkücü bir ses, bir nefes olan Lider Devlet Bahçeli'dir...

Türkiye'nin ufkunu açan, vizyon sahibi yapan Lider duruşuyla, tavrıyla, söylemleriyle, hem Türkiye'ye örnek oluyor, hemde iktidara yol gösteriyor. Hiçbir kazaya sebebiyet verilmemesi için yoldan çıkılmaması gerektiğini dile getiriyor, hak yolunda ve kardeşlik içinde yürümeyi savunuyor.

Bu konuda Lider Devlet Bahçeli, doğrudan sapıldığında yol eğrileşir. Yoldan çıkıldığı zaman yıkım ve yangın körüklenir. Türk Milleti hak yolunda, kardeşlik yolculuğundadır. diye haykırmaktadır!

Lider Devlet Bahçeli oyunu bozacağız demiştir ve de bunu gerçekleştirmiştir. Oyun her zamankinden tehlikeli ve iç savaş çıkarmaya meyillidir. MHP'yi Türkiye, Türkiye'yi MHP olarak gören düşman, şer odakları tezgahladıkları oyunu politikaları gereği siyasi anlamda MHP, üzerine kurmuşlardır.

Türkiye Cumhuriyetini karşılıksız seven ve onun yaşaması için her türlü bedel ödemeye razı olan, Kuvayi Milliye ruhu taşıyan MHP ülke düşmanlarını bertaraf etmiştir.

Milliyetçi refleksle hareket eden MHP anlaşılmamaya, yalnız bırakılmaya çalışılmakta; başından Lideri alınmaya çalışılmakta; Allah'ın izniyle Ülkücülerin uyanıklığıyla bu girişimlerinde başarılı olamamışlardır. MHP'nin üzerindeki politik oyun akamete uğramış.

Siyasi alanda MHP üzerine oynanan oyun Lider üzerinden yürütülmüş ve hala yürütülmektedir. MHP'nin siyasi çizgisi, ilkeleri ve 9 Işık hakkında bilgi sahibi olmayanlar, hayal dünyasında kendilerini Başbuğ gibi görmeye çalışanlar ancak avuçlarını yalarlar...

Liderlik yaptığı süre içerisinde, oturduğu makam gereği bir kez olsun kendine Başbuğ diye seslenilmesine izin vermeyen Lider Devlet Bahçeli, hayatı boyunca tüm etkili kararlarda rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in ayak izlerine basarak yürümüş, MHP ve Ülkücü Camiayı mahcup etmemiştir.

Her dediği konuda haklı çıkan ya da sonradan haklılığı ortaya çıkan ön görülü, imanlı, bir Ülkücü gibi Ülkücü, adam gibi adam, Bozkurt gibi Bozkurt bir Lidere sahip olacaksın sonra da Lideri tanımıyorum diyeceksin. Hadi oradan be!

Bu tip insanlar, Türkiye üzerine oynanan siyasi oyunun bilmeden ortak olmuş oyuncularıdır. Ancak Ülkücü bilmeden hareket etmez, inanmadan imanda bulunmaz. Sadece Allah'a ibadet eder. Ve ona giden yolun halka hizmetten geçtiğini bilir.

Zakir Tercan


Kaynak:Asikurtlar.

Okunma : 852
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 846 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın