Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Bursa'da Muşlulardan MHP'ye tam destek.
Bursa'da yaşayan Muş ve ilçe dernekleri MHP Bursa Seçim İrtibat Merkezine gelerek MHP'ye destek sözü verdi.
Kategori : GÜNDEM
19 Haziran 2018 10:34
 
Bursa'da Muşlulardan MHP'ye tam destek.
Bursa'da yaşayan Muş ve ilçe dernekleri MHP Bursa Seçim İrtibat Merkezine gelerek MHP'ye destek sözü verdi.

Bursa'da yaşayan Muş ve ilçe dernekleri MHP Bursa Seçim İrtibat Merkezine gelerek MHP'ye destek sözü verdi.  MHP Bursa Milletvekili Adayı Hidayet Vahapoğlu, "Biz Türkiye'ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Bursa'da da Türkiye genelinde de MHP'nin desteğe ihtiyacı var" dedi.

Bursa'daki Muş ve ilçe dernekleri MHP seçim bürosuna gelerek partiye destek verdi. Burada Muşlulara seslenen MHP Bursa Milletvekili Adayı Hidayet Vahapoğlu, "Erken seçimin sebeplerinden biri Türkiye'nin Suriye hududuna yakın olan bölgede PKK'nın ABD'nin kara gücü olarak ilan edilmesi ve donatılması olayı gelir sebeplerin biri bu birileri bir şey diyor ama onlar gerekçe değil ABD'de yayınlanan askeri dergiler ya da ABD yönetimi tarafından yazdırılan yazılarda İran'mı Türkiye'mi hesabı var böyle bir kaosun yaşanacağı sıkıntıyı önlemek için devlet yönetiminin güçlü olması gerekiyor. Onun için erken seçim konusu gündeme geldi" dedi. 

MHP lideri Bahçeli'nin Türkiye'nin kaosa sürüklendiği anda duruma müdahale ettiğini ifade eden Vahapoğlu, "Silahlı bir darbeden netice alamayanlar o darbenin arkasında olanlar bu işi başka şekilde sürdürme arayışı içindeler bunların başında da erkene alınmış seçimlerde bir şekilde dengenin bozulması bu dengenin içerisinde de öncelikli hedef MHP'dir medyaya bakın ipe sapa gelmez şekilde konuşanlar sabahtan akşama kadar televizyonda 0.6 oy oranı olanlar aynı şekilde bunları vatandaşımızın mutlak suretle değerlendirmesi lazım" dedi.

TÜRKLÜK İÇİN...

"Biz Türklük için Türkiye için İslam için Müslüman kardeşlerimiz için yola çıktık. Onların varlığı, birliği, huzuru ve emniyeti için siyaset yapıyoruz" diyen Vahapoğlu, "Biz Türkiye'ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Bursa'da da Türkiye genelinde de MHP'nin desteğe ihtiyacı var. Yeni hükümet sistemi içerisinde Meclis'te dengenin oluşturabilmesi için ve bu dengenin yanında Meclis'te namusluca menfaati için güçlü bir gruba ihtiyacı var" diye konuştu.


Okunma : 747
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın