Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Başkan Sözlü’den AKP Sözcüsü Çelik’e adaylık daveti.
Başkan Sözlü, Liderimiz Devlet Bahçeli bizim koyu kırmızı çizgimizdir. Sayın Genel Başkanımızın muhatabı hiç bir zaman AKP sözcüsü değildir.
Kategori : GÜNDEM
03 Kasım 2018 05:10
 
Başkan Sözlü’den AKP Sözcüsü Çelik’e adaylık daveti.
Başkan Sözlü, Liderimiz Devlet Bahçeli bizim koyu kırmızı çizgimizdir. Sayın Genel Başkanımızın muhatabı hiç bir zaman AKP sözcüsü değildir.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Muhtarlar Haftası münasebetiyle düzenlenen toplantının son oturumunda Ömer Çelik’in MHP Lideri Bahçeli’ye yönelik söylediği “Cumhurbaşkanımıza gösterilmesi gereken saygı AK Parti’nin kırmızı çizgisidir” sözlerine sert tepki göstererek “Liderimiz Devlet Bahçeli bizim koyu kırmızı çizgimizdir. Sayın Genel Başkanımızın muhatabı hiç bir zaman AKP sözcüsü değildir. Sayın sözcü Cumhurbaşkanının gözüne girmek istiyorsa, AKP’de faydalı işler başarmak istiyorsa AKP’nin bu kadar istediği Adana’ya gelip aday olsun. Genel Başkanımızla muhataplıktan uzak dursun” diyerek sert tepki gösterdi.

“HİZMETLERİMİZİN EN YAKIN TAKİPÇİSİ LİDERİMİZ BAHÇELİ’DİR”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Muhtarlar Haftası münasebetiyle düzenlenen son oturumda merkez ilçelerin mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile hareket ederek kentin gelecek yüz yılını inşa ettiklerini ifade eden Başkan Sözlü, konuşmasının devamında “Milliyetçi üretken belediyecilik fikrinin sahibi hemşerimiz Sayın Devlet Bahçelidir. Adana’daki hizmetlerimizin en yakın takipçisi de kendisidir” dedi.

“TÜM HAKSIZLIKLARA RAĞMEN DİMDİK DURMUŞTUR”

MHP Lideri’nin 15 Temmuz sonrası duruşunu “Sayın Genel Başkanımız Türkiye’nin 15 Temmuz’dan sonra girmiş olduğu süreçte önemli bir rol üstlenmiş, kendisine ve partimize yönelik tüm haksızlıklara rağmen devletin bekası yönünde tavır koymuştur. Cumhuriyetin kurucu ilkeleri söz konusu olduğunda hiç kimseye sorumluluk duymadan devletimizin temel kazanımlarına olan inancıyla dik durmuştur.” diyerek anlattı.

“SAYIN ÇELİK SINIRI AŞMAYIN”

Türkiye gündemine düşen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘af’ konusu ile ilgili öneri ve sözlerine AKP Grup Sözcüsü Ömer Çelik’in verdiği “Sayın Cumhurbaşkanımız bizim kırmızı çizgimizdir” sözlerine cevap veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, sözlerine “İşte bu duruş bazen bazılarının vücut kimyasını bozuyor. Sayın Cumhurbaşkanımız af ile ilgili bir değerlendirme yaptı. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de bu açıklamaya bugün zarif bir dille cevap vermiş, uyuşturucu tacirleri ile MHP’yi örtüşür gösteren bir dili zarif bulmadığını ifade etmiştir. AKP Sözcüsü Çelik, “Sayın Cumhurbaşkanımız bizim kırmızı çizgimizdir” diye bir değerlendirme yapmış. Hemşerimiz AKP Sözcüsü Sayın Çelik Sayın Cumhurbaşkanının gözüne girmek için sanıyorum ki kendine yeni bir metot geliştirmiş bulunuyor. Sayın Çelik göze girmek noktasında gayret için siz de sınırı aşmayın, Devlet Bahçeli bizim koyu kırmızı çizgimizdir” diyerek devam etti.

“SÖZCÜ ÇELİK GELİP ADANA’DAN ADAY OLSUN”

Başkan Sözlü, sözlerini şu cümlelerle noktalandırdı: “Sayın Genel Başkanımızın muhatabı hiç bir zaman AKP sözcüsü değildir. Sözcü Cumhurbaşkanının gözüne girmek istiyorsa, AKP’ye faydalı işler başarmak istiyorsa AKP’nin bu kadar istediği Adana’ya AKP için en yakışan aday olacaklardır. AKP’lilerin çok arzu ettiği Büyükşehir’i almak için Adana’ya gelsin. Genel Başkanımızla muhattaplıktan uzak dursun” dedi.


Kaynak:TÜRKGÜN

Okunma : 809
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın