Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
Bahçeli: En kilit parti yapıldık.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Kategori : GÜNDEM
25 Haziran 2018 08:10
 
Bahçeli: En kilit parti yapıldık.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Resmi olmayan sonuçlara göre seçim sonuçlarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri tamamlanmış geçici olmayan sonuçlar ortaya çıkmıştır. Kutlu irade sandıkta tecellidir. Bu demokratik olgunluğa saygımız kesindir. Seçimlerin sükunetle yapılmış olması katılımın da yüksek çıkması memnuniyet vericidir.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçmiştir. Gelecek bu sistemde görülmüştür. Sayın Erdoğan yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı seçilmiştir cumhurbaşkanı seçimi ilk turda sonuçlanmıştır. Aynı zamanda partimiz bütün engelleri aşarak oyunları bozarak TBMM'de temsil edilme imkanına kavuşmuş değerli bir milletvekili sayısına ulaşmıştır. Tuzakları dikkate aldığımızda MHP tarihi bir başarıya imza atmıştır. Bizi yıkamadılar.

Felaket tellallığı yapanlar Türklüğün nizamına çarpmıştır. En kilit parti yapıldık denge ve denetleme görevi vererek önemli bir sorumluluk vermiştir. Türkiye'nin geleceği aydınlanmıştır. MHP önümüzdeki 5 yıllık zamanda şevkle heyecanla sabırla akıllı inanmışlıkla çalışacaktır.

Üstümüze düşen görevi azimle yerine getireceğiz. Safımız büyük Türk milletidir. Hedefimiz milli birlik ve dayanışmadır. Temel önceliğimiz üst üste tesir alanını genişleten sorunların çözümüne katkı sunmak destek vermektir. Elimizi taşın altına koymaktan vazgeçmeyeceğiz. Yapıcı tavrımızı sonuna kadar muhafaza edeceğiz. Milli ve yerli duruşun Türkiye'de tam hakim olması için çalışacağız. Terörle mücadelenin başarıya ulaşması. Elbette Türkiye'nin bölgesel küresel kuşatmadan tamamen kurtulması konusunda Cumhur ittifakına düşen sorumluluk fazladır. MHP yeni sistem içinde vazifesini en iyi şekilde yapacaktır.

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar seçilmesinden dolayı yürekten tebrik ediyorum. MHP'ye destek veren 49 yıllık emaneti lekelemeyen aziz vatandaşlarım şükranlarımı sunuyorum. Buraya gelen veya gelemeyen her dava arkadaşımı canı gönülden kutluyorum. Allah hepsinden razı olsun



Kaynak:Merhaba

Okunma : 749
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 828 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 132 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın