Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
BÜLENT ARINÇ'IN İÇİNDE ESKİDEN KALMA BİR KUYRUK ACISI VARDIR...
Bülent Arınç aylardır “MHP ile ittifaka karşıyım” diyor. HDP’li Ahmet Türk’e sahip çıkıyor, PKK-HDP sevdalısı Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor,
Kategori : GÜNDEM
17 Eylül 2019 08:28
 
BÜLENT ARINÇ'IN İÇİNDE ESKİDEN KALMA BİR KUYRUK ACISI VARDIR...
Bülent Arınç aylardır “MHP ile ittifaka karşıyım” diyor. HDP’li Ahmet Türk’e sahip çıkıyor, PKK-HDP sevdalısı Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor,

Yazıma Gazeteci Yazar Yıldıray Çiçiek'in şu sözleri ile başlamak istiyorum: Bülent Arınç aylardır “MHP ile ittifaka karşıyım” diyor. HDP’li Ahmet Türk’e sahip çıkıyor, PKK-HDP sevdalısı Canan Kaftancıoğlu’na sahip çıkıyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşmanlık edenleri kutsuyor. Truva Atı bile değil artık! MHP’ye düşman ama herkese sevgi kelebeği oluyor !

"Canan Kaftancıoğlu'na tahammül etmeliyiz, ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız" demek" Artık sayın Öcalan demek suç olmaktan çıktı. PKK'nın kendine ait bayrağını elinde taşımak, Öcalan posterini elinde taşımak suç olmaktan çıktı" diyen Bülent Arınç'a yakışırdı zaten! PKK ortak noktaları!

Bülent Arınç, PKK ve FETÖ safında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a savaş açmıştır. Savunduğu kişilerin tamamı PKK'yı ve HDP'yi aklamaya çalışan ve siyasi projelerini hayata geçirme çabası veren kişilerdir. AKP kendi bünyesindeki FETÖ ve PKK sevdalılarından kurtulmalıdır !

MHP Milletvekili Sayın Cemal Emginyurt diyor ki: Sayın Cumhurbaşkanım, Bülent Arınç "Ahmet Türk terörist değildir, Barış yanlısıdır" demiş. Bu durum da Ahmet Türk neden alındı? Mardin Büyükşehire niçin KAYYUM atandı? Yok! Arınç yanlış konuştuysa, derhal istifa ettirin. Millet bu Arınçın yüzünden size güceniyor. Gitsin artık Arınç.

Bülent Arınç, Canan Kaftancıoğlu için "Attığı mesajların hiçbirisine katılmıyorum. Ama ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız" demiş. Desene biz boş yere alınmışız. Devlete seri katil, Ermeni katliamı yapıldı, Cumhurbaşkanı Diktatör" demek, ifade özgürlüğüymüş. Helal sana Demokrat (!) Bülent.

Nam-ı diğer Ahmak Bülent Arınç, “Ahmet Türkü tanıyorum. Onun terörle alakası yoktur” demiş. Sen değil miydin FETÖcüleri savunup “cübbe giyesi gelen”? Haklısın ama! FETÖ’yle zerre ilişkisi olmayanlar KHK listelerine sokulup tutuklanırken nasılsa sen “Ahmağım” deyip yırttın.

Bülent Arınç'a göre, Ahmet Türk barış elçisi, Canan Kaftancıoğlu sevgi kelebeği, Babacan en iyi gülümseyen çocuk, KHK ihraç edilenler masum ise PKK kim para gönderdi ? Devlete Cumhurbaşkanımıza kim hakaret edip terör örgütü sevicikiğı yaptı?
Ak parti yi kim bölmek istedi? Suçlu kim ?

Yazar, Fetih becici diyor ki: "Bülent Arınç varsa artık muhalefete gerek yok, Bütün muhalif partilerin ortak sözcüsü gibi."

Bülent Arınç, Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezayı doğru bulmadığını söylemiş Ahmet Türkün terörle alakası yoktur demiş.. Fetöyle PKK biri içeriden biri dışarıdan yıllardır devletin içini boşaltıp altını oydular. Bu müptezellerin karın ağrısı bugün PKK ve Fetönün can çekişmesi..

"Kaftancıoğlu'nu sevmiyor olabiliriz. Seçimi kazandı bir kahraman haline getirdiler. Attığı mesajların hiçbirisine katılmıyorum. Ama ifade özgürlüğüne saygı duymalıyız, tahammül etmek zorundayız" demiş. Kendini yargı yerine koymuş. Bülent Arınç bey siz kimin kayığındasınız?

Yazımı; MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Sayın Semih Yalçın'nın şu sözleri ile bitiriyorum yazımı bitirmek istiyorum: Demek ki Bülent Arınç’ın içinde eskiden kalma bir kuyruk acısı vardır veya başka maksatlara bilerek ve isteyerek hizmet etmektedir. Gençliğinde Manisa sokaklarında dedemin intikamını alacağım diyerek dolaşan Sümbüllü Arınç’ın hedef kitlesi kimdir? İntikamını kimden alacaktır?"

Zakir Tercan


Okunma : 938
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 829 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 138 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın