Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
TRAFİK ÇUMRA'NIN SORUNU OLMAMALI
Trafik Çumra'nın sorunu olmamalı, 21. yüzyılda hala trafik ve alışveriş sorununu çözememişsek ne kadar garip değil mi.
Kategori : ÇUMRA
09 Haziran 2018 16:48
 
TRAFİK ÇUMRA'NIN SORUNU OLMAMALI
Trafik Çumra'nın sorunu olmamalı, 21. yüzyılda hala trafik ve alışveriş sorununu çözememişsek ne kadar garip değil mi.
Trafik Çumra'nın sorunu olmamalı, 21. yüz yılda hala trafik ve alışveriş sorununu çözememişsek ne kadar garip bir olay değil mi.
Çumralı vatandaşlarımızın büyük bir sıkıntı meydana getiren trafik sorununu gündeme getirmemiz konusunda bizlere ulaşarak sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlerde Cumraninsesi.com olarak elimizden gelen her türlü desteği ve yardımı yapacağımızı söyledik.
Trafik Çumra'mızın birinci sorunu olunca anlatmaya başlayan arkadaşlar başta alışveriş konusunda Çumranın esnafı ve Çumra da üretilen ve binlerce hemşerimizinde ortak olduğu Çumra şeker ürünlerini satan Torku Doğrudan Satış mağazaları Çumra şubesinin şimdiki yerinin büyük, güzel ve park alanının olmaması sıkıntı yarattığını belirterek, daha büyük ve park alanı geniş bir yerde olması gerektiğini belirten Çumralı hemşerilerimiz ve Çumra şeker ortakları taleplerinin dikkate alınması konusunda şeker yöneticilerinin duyarlı olacağını belirttiler.
Vatandaşlar Çumra'mızın ürünü, bizlerinde ortaklığı bulunduğu bu alışveriş merkezinin şehrin trafiğine maruz kaldığını bu sebepten dolayı çok müşteri kaybına uğradığını belirttiler. Bu sebepten dolayı Torku Doğrudan Satış mağazasının şehrin biraz dışında bir yerde büyük, park sıkıntısı olmayan bir yerde hizmet vermesini arzu ve istek de bulunduklarını belirterek, yöneticilerin bu zaruri ihtiyaç haline gelen bu sorunu derhal çözme konusunda duyarlı olmalarını, halkın isteklerine dikkat vermelerini temenni ediyoruz.
Bir çok Çumralı hemşerimizin sıkıntısı ve sorunu olan duruma karşı,  Çumralılar olarak Torku'nun başında Çumralı bir yönetici olacak ve biz Çumralılara güzel bir Torku Doğrudan Satış alışveriş merkezini bizlerin hizmetine sunmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz dediler.

Okunma : 900
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın