Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
TORKU'YA SAHİP ÇIKMA ZAMANI
Son günlerde Torku'ya yapılan ısmarlama saldırılara karşı Torku'muza sahip çıkma zamanı.
Kategori : ÇUMRA
14 Kasım 2018 16:50
 
TORKU'YA SAHİP ÇIKMA ZAMANI
Son günlerde Torku'ya yapılan ısmarlama saldırılara karşı Torku'muza sahip çıkma zamanı.
Torku Kimin ?
Torku Sizin, Torku Bizim! Anadolu Birlik Holding bünyesinde bulunan Torku başta Çumra ve Konya'mızın onuru, şerefidir. Torku, 60 bin ortağı, 10 binlerce çalışanı bulunan bir kurum. 1999 yılından sonra makus talihini yenileyerek bu günkü günlere gelmiştir.Kuruluşunda emeği geçenler başta MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, belediye başkanı Zeki TÜRKER ve Konya şeker başkanı Recep KONUK beylere sonsuz teşekkür ederiz.Son günlerde Konya Şeker olmak üzere Torku'ya karşı başlatılan kötüleme kampanyasına karşı uyanık olmalıyız. Malum şahıs ve şirketler 60 bin çiftçi kuruluşu olan Torku'yu yok etmek için kampanya başlatmışlardır.Peki biz ne yapmalıyız, Torku Bizim, Torku Senin, Torku Türk Milletinin kampanyasıyla onurla, şerefle sahip çıkmalıyız. Torku demek Milli Üretim Demek, Torku Demek Çumra demek tir.60 bin Çiftçinin ortak olduğu, yüz akı olan Torku itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor. Gelin hep beraber Milli sermayemiz olan Torku'ya sahip çıkalım, destekleyelim, elimizi taşın altına koyalım.

NEDEN TORKU?

1. TORKU, Cargilin piyasayı ele geçirme projesinin önündeki tek engel.
2. Ülke tarımının en sağlıklı yapısı olan Torku tarım ve hayvancılık sektörün umudu olma özelliğini sürdürmesi lobilerin planını bozuyor. 
3. Cargille ortaklık yapisi olan ülkemizin en büyük gıda firmasının tekellesmesinin önündeki en büyük engelin Torku olması 
4.Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin yanlıs olduğunun ispatının Torku olmasi nedeni ile Torku biterse Şeker fabrikalarinin satılması aklanacak.
5. Torku çiftcilerin kooperatifcilik alanindaki başarı hikayesi olmasi nedeni ile Torku'nun bitirilmesi ülke tarımına ciddi darbe vurulması demek.

Dolayısı ile Torku, Türkiye düşmanlarının korkulu rüyası olmaya devam edecek. Etmelidir. Yaşadığı zorlukları hep beraber aşmamız gerekir. Başarısı için omuz verilmelidir. Bu dava Milli bir davadır. Dostları üzmemek için, düşmanları sevindirmemek için ben Torku'nun ürettikleri ürünlerde, başka marka almıyorum.Torku alıyorum. Sizde Torku alın. Türk çiftçisinin son kalesini teslim etmeyelim.
Evet pahalı gelebilir ama hille yok..
Yabancı marka gibi sahtekarlık yapmıyor.””


Okunma : 866
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın