Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

17 Nisan 2024 Çarşamba
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.
Kategori : ÇUMRA
21 Mart 2020 05:11
 
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun.
Nazif KARAGÖZ, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bugün Peygamber efendimizin Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan da semaya vasıl olmasını duayla idrak edildiğini kaydetti.

Miraç'ın, manen yücelmenin, bedenen en yükseğe erişmenin, böylelikle ilahi lütuf ve ihsanla mükafatlandırılmanın mucizevi hali olduğunu aktaran Karagöz, aynı zamanda ilahi huzura yakınlaşmanın, yüce kata yaklaşmanın muhteşem izah ve ispatı olduğunu bildirdi. Karagöz, İsra ve Miraç hadisesinin yükselişin, buluşmanın nur ve rahmet deryasında doğuşun ve alemleri kavrayan kutlu doğruluşun ulvi serüveni olduğunu anlattığı mesajında, şunları ifade etti:

"Miraç Kandili, manevi ikram, ihsan ve müjdelerle dolu muazzam bir yolculuğun gönülleri, kalpleri ve insanlığın sönmeyen yüz tutmuş umutlarını aydınlatmıştır.

Milletçe,  felaketlerden dolayı zor günler geçirdiğimiz, birbirini takip eden sıkıntı ve sorunlar yaşadığımız bir dönemde Miraç'ın huzur ve esenliğimizi alçaklardan zirvelere yükseltmesini ümit ediyorum. Sosyal ve toplumsal yaraları deşip kanatmakla meşgul olanların mahcubiyet, mağlubiyet ve hayal kırıklığıyla malul olmalarını dilerim. Tür İslam aleminin Miraç kandili mübarek olsun


Nazif KARAGÖZ 
cumraninsesi.com



Okunma : 682
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın