Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra Belediye başkan aday adayı Aytekin Mart Mevlid Kandili Mesajı yayınladı.
Kategori : ÇUMRA
19 Kasım 2018 06:02
 
MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra Belediye başkan aday adayı Aytekin Mart Mevlid Kandili Mesajı yayınladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra Belediye Başkan Aday Asayı Aytekin dualarla idrak edeceğimiz Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Peygamber Efendimizi (s.a.v.) sevmek ve onu örnek almak; onun, insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak; davranışlarımızı onun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmek önemlidir. İnsanlık geçmişte birçok defa, O'nun savunduğu ve anlattığı kutlu değerler ve mukaddes prensipler doğrultusunda, içinde bulunduğu anlam bunalımını aşmış, birlikte ve barış içinde, ahlakın yol göstericiliğinde, huzurlu bir şekilde yaşamanın ilahi mesajını anlamıştır. Peygamberimiz, hayatı boyunca barış için çaba gösterip, asırlarca birbirine düşman kabileleri bir araya getirmiş, güçlü iken merhametli olmayı başarabilmiş ve evrensel mesajlarıyla insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

Bu vesileyle tüm Türk-İslam aleminin ve Çumra halkının mübarek Mevlit Kandil’ini kutlar, tüm insanlığa hayırlar getirmesini ve toplumsal huzurun, dayanışma ve kardeşlik duyguları içerisinde devam etmesini dilerim."


Aytekin Mart

MHP Çumra Belediye Başkan Aday Adayı


Okunma : 1136
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın