Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
Konyada feci kaza
Konyada feci kaza
Kategori : ÇUMRA
16 Eylül 2018 12:07
 
Konyada feci kaza
Konyada feci kaza
Edinen bilgiye göre, yüksek hızla araç kullanan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu caddenin orta refüjüne çarptı. 
Kazayı gören diğer sürücüler polise ve sağlık ekiplerine haber verirken, kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza hakkında soruşturma başlatılırken aracı kullanan sürücünün vücudunda kırıklar olduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.  Kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımı ile kaza yerinden kaldırıldı. 

Beyşehir Çevre Yolunda Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ‘nin olması ve hız limitinin 70 olmasına rağmen yüksek hızla araç kullananlar diğer sürücülerin tepkisine sebep oldu. Tepkisini dile getiren Mehmet Kılıçaslan isimli vatandaş, “İnsanların çoğu direksiyon başına geçince kendisini dünyanın hakimi zannediyorlar kural ne bilmiyorlar her zaman önce ben geçeyim göz açıklığını yapıyorlar” dedi. 

İbrahim Cevizci isimli vatandaş ise şu ifadelere yer verdi: “Şehir içinde bu derece sağa sola zarar veriyorsa bunlara para cezasının yanı sıra hapis cezası da verilse hiç fena olmaz. Aksi halde trafik terörünün önüne geçilemez.” Adnan Çekin isimli vatandaş ise şu yorumda bulundu: “Karşı şeritteydim ağaçlar olmasaydı bu araç tepemize çıkacaktı.”



Kaynak:Merhaba

Okunma : 795
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın