Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
Kartal Skoru Koruyamıyor
Atiker Konyaspor yeni sezonda oynadığı 3 maçta bir galibiyet 2 beraberlik alarak 5 puan topladı.
Kategori : ÇUMRA
28 Ağustos 2018 09:31
 
Kartal Skoru Koruyamıyor
Atiker Konyaspor yeni sezonda oynadığı 3 maçta bir galibiyet 2 beraberlik alarak 5 puan topladı.

Atiker Konyaspor yeni sezonda oynadığı 3 maçta bir galibiyet 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Hücum anlamında çok fazla sıkıntı yaşamayan yeşil-beyazlı ekip savunma anlamında yaşadığı problemlerden dolayı öne geçtiği maçlarda skoru koruyamadı ve toplam 6 gol yedi.

Atiker Konyaspor yeni sezona 3 maçta beş puan toplayarak başladı. Sezonun ilk maçında sahasında Erzurumspor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu maçı 3-2 kazanarak lige galibiyetle başladı. Atiker Konyaspor diğer iki maçta ise deplasmanda Antalyaspor ile 3-3 iç sahada ise Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

SKORU KORUYAMIYOR

Geride kalan maçlarda 5 puan toplayan Atiker Konyaspor  önde olduğu 2 maçta  skoru koruyamadığı için 4 puan bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip Erzurumspor maçında  Uğur Demirok ve Yatabare’nin golüyle 2-0 öne geçmesine rağmen rakibin 2 golüne engel olamadı. Maç 2-2 devam ederken Yatabare’nin son dakikalardaki golü Atiker Konyaspor’a galibiyeti getirdi.

ANTALYA’DA DA AYNI SENARYO

Erzurumspor maçının ardından yeni sezonun ilk deplasman sınavına Antalyaspor karşısında çıkan Atiker Konyaspor maçın başında 1-0 geriye düştü. Bu golün ardından Ömer Ali ve Fofana’nın golleri 2-1 öne geçen yeşil-beyazlı ekip ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarının hemen başında Ömer Ali’nin 2. golü ile skoru 3-1 yapan Atiker Konyaspor bu üstünlüğünü maç sonuna taşıyamadı. Yeşil-beyazlı ekip rakibin 2 kafa golüne engel olamadı ve Antalya’da 2 puan bıraktı. Atiker Konyaspor bu maçta 3 golü de kafa topuyla yedi. Yeşil-beyazlı ekip Erzurumspor maçında da 2 golü yan toplardan yemişti.

YİNE ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Atiker Konyaspor sezonun 3. hafta maçında sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Geride kalan 2 hafta 4 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda duran ve yan toplardan 5 gol yedi. Teknik direktör Rıza Çalımbay Bursaspor karşısındadefansta rotasyona gitti. Bursaspor karşısında, ilk iki maçta defansta görev yapan Ali Turan’ı yedeğe çeken Çalımbay Selim Ay’a şans verdi. Ön liberoda ise ilk iki hafta görev yapan Volkan Fındıklı ise yerini Wilfred Moke’ye bıraktı. Atiker Konyaspor maçın 2. dakikasında Fofana’nın şutunda kaleci Harun’dan dönen topu tamamlayan Jahovic’in golüyle1-0 öne geçti. Yeşil-beyazlı ekip ilk 2 maçta olduğu bu maçta da skor üstünlüğünü koruyamadı. Bursaspor Aytaç Kara’nın penaltı golüyle skora dengeyi getirdi. Karşılaşma 1-1 tamamlanırken Atiker Konyaspor öne geçtiği 3. maçta yine skoru koruyamadı ve bir puana razı oldu.



Kaynak:Merhaba

Okunma : 625
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın