Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
ELBET BİR GÜN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HAKLILIĞIN ANLAŞILACAK
Cumraninsesi.com imtiyaz sahibi Nazif Karagöz MHP Genel başkanı büyük Devlet adamı Sayın Devlet Bahçelinin her zamanki gibi haklı çıkacağını belirtti.
Kategori : ÇUMRA
18 Haziran 2018 15:08
 
ELBET BİR GÜN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ HAKLILIĞIN ANLAŞILACAK
Cumraninsesi.com imtiyaz sahibi Nazif Karagöz MHP Genel başkanı büyük Devlet adamı Sayın Devlet Bahçelinin her zamanki gibi haklı çıkacağını belirtti.
Cumraninsesi.com imtiyaz sahibi ve köşe yazarı Sayın Nazif Karagöz, Büyük Devlet adamı Ülkenin bekası için her şeyini feda eden bilge lider, Türkmen beyi Dr. Devlet Bahçelinin her zaman olduğu gibi yine haklı ve haklı çıkacağını belirtti. 
Sadece geçmişten bir kaç şeyden bahsedeceğim. Sayın Bahçeli, 1 Kasım seçimleri öncesinde Güney Doğu da sıkıyönetim ilan edilsin demişti. Dönemin Başbakanı yeri göğü inleterek bunlar darbeci, bunlar asker istiyor, artık o dönemler bitti diyorlardı ve sonuç ne oldu. 7 Haziran seçim sonucunda Bahçeli Anayasanın ilk 4 maddesine dokunmayın her türlü koalisyona hazırım dedi lakin ne basın, nede hükümet duymazdan geldi hatta her şeye hayır dedi algısı oluşturuldu peki sonuç ne oldu. 
20 Temmuz 2015 itibariyle binlerce şehit verdik, onlarca asker gazi oldu ve Bahçeli bir defa daha haklı çıktı.Sayın Bahçeli FETÖ konusunda da Hükümeti uyarmış lakin dinlenmemiş hatta bazı vekil ve bakanları hakaret derecesinde açıklamalarda bulunmuşlardır. Daha bir çok konuda uyarılarda bulunmuş lakin ciddiye alınmamıştı ta ki 15 Temmuz FETÖ ayaklanması gerçekleri ortaya çıkarıncaya kadar. “Milliyetçi Hareket için Aziz Türk Milletinin ve devletinin çıkarları her şeyden önce gelir” Karagöz, Partisini çıkarlarını ülke çıkarlarının önünde görenler bunu anlayamazlar. Partimden önce ülkemin çıkarları gelir diyen ve bu yolda bedel ödeyen bir lider görmek istiyorsanız Devlet Bahçeli’ye bakın. 
Devlet Bahçeli’nin aklı Türkiye’dir. Bugüne kadar her konuda haklı çıkan, gerçekleştirdiği siyasi hamlelerin ancak, sonuçları ortaya çıktıktan sonra anlaşılan ve bugüne kadar teşkilatının boynunu eğdirmeyen liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin bugünlerde daha iyi anlaşılmaya başlandığını görüyoruz” şeklinde konuştu. Bugün kendisi iktidara gelmeden fikirleri toplumu kuşatmış yegane hareket Milliyetçi Harekettir. Bu gün sen-ben kavgasının bir tarafa bırakıldığı gündür.  Oy dağılımına bakıldığında MHP’nin alacağı oy oranı en yükseğe çıkacaktır. Ben herkese hodri meydan diyorum. MHP’nin baraj problemi yoktur, İYİ Parti gibi partilerin bizim gündemimizde yeri yoktur.  Bu gün MHP teşkilatları ile süreci çok iyi okuyan bir yapıya sahiptir. Bizler liderimizi anlayan bir anlayışla siyaset yapmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakında da haklı çıkacaktır. Adaylara ve ittifaklara, verilen söz ve vaadlere iyi bakılırsa çok şey anlaşılacaktır.

İYİ Partiye gidenler kandırılmıştır. "ÜLKÜCÜNÜN YUVASI MHP'DİR" dedi.

"ELBET BİR GÜN HER ZAMANKİ GİBİ HAKLILIĞIN MEYDANA ÇIKACAKTIR TÜRKMEN BEYİ"

Okunma : 1160
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın