Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
DAĞDA DEĞİL BAŞKENT ANKARA'DA
23 Şubat 2020 Teröristler dağda değil başkent Ankara'da
Kategori : ÇUMRA
24 Şubat 2020 09:47
 
DAĞDA DEĞİL BAŞKENT ANKARA'DA
23 Şubat 2020 Teröristler dağda değil başkent Ankara'da
Teröristler Dağda değil, başkent Ankara'daydı. 23 Şubat 2020 HDP  il kongresi Ankara spor salonunda gerçekleştirildi. Salon tıklım, tıklım dolu, kürtçe sloganlar, öldürülen teröristler için saygı duruşu, bebek katili Öcalan ve Demirtaş için tahliye talepleri, gözler Türk bayrağı aradı ama sanırım yoktu, istiklal marşımız söylenmedi.  salonda CHP genel başkan yardımcısı Aykut Erdoğdu, Gelecek partisi genel başkan yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Yeniden Refah partisi genel başkan yardımcısı Doğan Bekin Ankara spor salonundaydı. AKP'den ayrılan ve yeni parti kurma hazırlığında olan Ali Babacan'ın mesajı okunuyor. Demokrasiden bahsedenler Ülkenin Tek Devlet, Tek Millet olduğunu bildikleri halde hala ihanet peşinde olduklarını açıkca söyleme cüretini gösterebildiler.

Evet, yıllardır dağlarda terörist arar, öldürür hatta teslim alınır. Ne hikmetse sanki terörist dağlarda imajı verilir Millete, halbuki terörist şehirlerde, sokaklarda, yanı başımızda, her yerdeler, dağlardaki teröristlerin abileri, anaları, babaları da terör partisi HDP ilçe, İl başkanlıkları, yöneticileri, hatta milletvekili, salonda Apo sloganları bu kadar olmaz  dedirtti. Skandal anların yaşandığı kongreye muhalif parti temsilcilerinin katılması bölücülerin ne kadar yol kat ettikleri meydana çıkmış oldu. HDP-CHP ittifakı da ne kadar gizlenmeye çalışılsa da bu vesileyle ortaya çıkmış oldu. Hatta HDP'li temsilci Buldan CHP-İP de ittifak çağrısında bulundu.
Türk Milletinin değerli, aziz gençlerini bir yerde boşuna mı şehit veriyoruz gibi aklımıza gelmiyor değil. Bazılarının çocukları 15-20 bin lira verip askerlik gibi kutsal saydığımız Vatan görevinden kaçıyor, peki ekonomik durumu iyi olmayan, işi olmayan, ihale alamayan, torpille bir işe yerleştirilemeyen fakir Anadolunun gençleri mi askerlik yapacak, onlar mı şehit olacak. 
Nere de kaldı askerlik Peygamber ocağı, askere giderken ellerine ve başına kına yakmalar, ölürsem şehit, kalırsam gazi sözleri, çok üzülüyorum. Terörü dağda aramayın yanı başımızda, aradığınız her yerde. 

Okunma : 806
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 846 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın