Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Çumra'da 65 yaş üstüne yardım eli
Çumra'da 65 yaş üstüne yardım eli
Kategori : ÇUMRA
31 Mart 2020 11:53
 
Çumra'da 65 yaş üstüne yardım eli
Çumra'da 65 yaş üstüne yardım eli
Çumra Belediyesi, Çumra Kaymakamlığı ile yaptığı ortak yardım planlaması çerçevesinde ilçedeikamet eden ve evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarınihtiyaçlarını karşılıyor.Koronavirüse karşı vatandaşa 'Evde kal' çağrısı yapmayı sürdüren Çumra Belediyesi, vatandaşlarınihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. 

Koronavirüs önlemleri kapsamında Çumra Belediyesitarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere erzak paketleri hazırlandı. İçerisinde temel mutfakihtiyaçlarının yer aldığı paketler, belediye ekipleri tarafından yüzlerce kapı ziyaret edilerek ihtiyaçsahiplerine ulaştırıldı. Ayrıca vatandaşlara belediye ekipleri tarafından Koronavirüsten korunmak için'Evde kal' çağrısı yapıldı.

“BÜYÜKLERİMİZE BAĞLILIK ZAMANI”

Bu günlerde yaşlılara destek için bağlılıklarını gösterme zamanı olduğunu ifade eden Çumra BelediyeBaşkanı Halit Oflaz; “ Yaşlılarımıza hürmet, ömrümüze bereket getirecektir. Onların varlığı zahmetdeğil rahmettir. 

Vakit yardımlaşma, dayanışma ve fedakarlık vaktidir. Koronavirüs ile mücadelemiziilçemizin dört bir yanında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız ile etkin bir şekilde sürdürürken biryandan da yaşlılarımızı ve kronik rahatsızlığı bulunan hemşehrilerimizi de bu zor günlerde yalnızbırakmıyor görevlendirdiğimiz ekip arkadaşlarımız ile ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Biz onların yanındaolurken hemşehrilerimizden yegane isteğimiz evlerinde kalıp bu zor günleri birlikte atlatacağımızıbilmeleri… “ dedi.



Okunma : 816
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 833 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 142 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın