Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Çumra Ülkü Ocakları Ak Cami'de
Çumra Ülkü Ocakları Mevlid Kandili dolayısıyla toplu olarak Ak Cami'de bulundular
Kategori : ÇUMRA
20 Kasım 2018 10:09
 
Çumra Ülkü Ocakları Ak Cami'de
Çumra Ülkü Ocakları Mevlid Kandili dolayısıyla toplu olarak Ak Cami'de bulundular
   Ülkü Ocakları Çumra İlçe Başkanlığı Mevlid Kandili münasebeti ile Merkez Ak Camii’de ikramlarda bulundu. Ülkü Ocakları Çumra İlçe Başkanı Seyit Mehmet CAMCI yaptığı konuşmada;  "Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya teşrifinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’ni, bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğuna erişmiş bulunmaktayız. Alemlere rahmet olarak gönderilen o kutlu nebinin doğumu, insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden birisidir. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek; bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlâkın egemen olacağı manevi bir ortamı tebliğ eden sevgili peygamberimiz; gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır. Peygamber efendimizin örnek ahlâkı, yüce kitabımız Kur’an ahlâkıdır. 

Onun üstün ahlâkı, örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği üstün değerlerin tümü bütün insanlık için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir. Mevlid Kandili, peygamberimizin örnek yaşayışını, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layığıyla anlamak için önemli bir fırsattır. 

Bu duygu ve düşüncelerle sevgili peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini yüce Mevlâ’dan niyaz eder; bütün İslâm âleminin ve değerli hemşehrilerimin Mevlid Kandili’ni tebrik eder; birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim." ifadelerine yer verdi.





Seyit Mehmet CAMCI

Çumra Ülkü Ocakları Başkanı




Okunma : 1379
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın