Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
ÇUMRA ÇEŞMEDEN SU İÇEBİLİYOR MU ?
Mavi tünelden gelen tatlı suyu Konya da 113 mahalle içerken Çumra neden faydalanamadı ?
Kategori : ÇUMRA
21 Aralık 2019 06:57
 
ÇUMRA ÇEŞMEDEN SU İÇEBİLİYOR MU ?
Mavi tünelden gelen tatlı suyu Konya da 113 mahalle içerken Çumra neden faydalanamadı ?
Mavi Tünelden Konya'ya içme suyu getiren proje kapsamında musluklardan Konya ve 113 mahallesine memba suyu akmaya başladı. Konya ve 113 mahallesi memba tatlı su içecek, Ama maalesef Çumra bundan neden faydalanamadı ? Yapılan incelemeler sonucunda Çumra da çeşmelerden akan suyun içilemez raporu verilmesi kadar acı olan bir şey var mı ?
Yapılan değerlendirmelerde daha önceki belediye başkanı tarafından su borularının dahi döşenmesine rağmen Çumra'ya memba suyunun verilmemesi acaba kimin ve kimlerin sorumsuzluğu, zaman zaman Çumra'ya hizmet için varız diyenler acaba bu tatlı memba suyunun Konya'nın 113 mahallesine verilmesine fakat memba suyunun Çumra'ya verilmemesine ses çıkarmayarak Çumralıyı yok yerine koyması esef verici değil mi.
Araştırmalarda Çumralı bu yapılan haksızlıkların farkına yeni vardığı bu kadar güzel tatlı memba suyundan Çumralı neden faydalanmıyor diyerek AKP iktidarına ve Belediye başkanı Mehmet Oğuz'un Çumra'ya sahip çıkamadığına inandıklarını belirterek 30 Mart 2019 yerel seçimlerinde gereğini yapacaklarını belirtiler.

Okunma : 1179
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın