Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
ÇUMRA BELEDİYE BAŞKANI NASIL BİRİ OLMALI
Çumra Belediye Başkanı Nasıl Biri Olmalı? Cumraninsesi. haber sitesi imtiyaz sahibi Nazif Karagöz.
Kategori : ÇUMRA
08 Ağustos 2018 07:24
 
ÇUMRA BELEDİYE BAŞKANI NASIL BİRİ OLMALI
Çumra Belediye Başkanı Nasıl Biri Olmalı? Cumraninsesi. haber sitesi imtiyaz sahibi Nazif Karagöz.
Çumra Belediye Başkanı nasıl biri olmalı? analiz ve araştırma yapan Cumraninsesi. haber sitesi imtiyaz sahibi Nazif Karagöz açıklamada bulundu.
Karagöz, Geçmişten günümüze belediye başkanlığı yapmış fakat tekrar aday olmuş hiç bir belediye başkanının ikinci defa belediye başkanlığını kazanamadığı işaret eden Nazif Karagöz, burada sorunun tekrar aday olan başkanlardan kaynaklandığını belirtti. 
Maalesef kazanan belediye başkanının ilk aday oluşunda beraber yola çıktıklarını çok çabuk yolda bırakarak yeni yol arkadaşları bulmasında ve koltuğun verdiği hırs ve cazibesinden olsa gerek ki 1972 yılından bu yana Çumra da hiç bir belediye başkanlığı yapmış şahısların tekrar aday olmalarına rağmen kazanamadıklarını vurguladı.
Nasıl belediye başkan adayı (Başkan) istiyoruz ? Birinci öncelik Çumra'da ikamet eden olmalı, ikinci öncelik başkanlık yaptığı ilçenin tüm mahallelerini çok iyi tanımalı, üçüncü öncelik seçilecek başkan adayının Çumra halkının en az %70'ini ismi ile hitap edebilen, yani tanıyan içimizden biri olmasına, başta belediye personeli olmak üzere hiç bir vatandaşına siyasi ayırım yapmayacak, kişiye önem veren yaptığı hizmetleri Allah'ın rızasını kazanma itikatine sahip olanlara dikkat ve önem verilmesi gerekliliğini zaruri kılıyorum dedi.

Neden içimizden biri ? seçilecek başkanının halkı tanımasındaki öncelik kimlerin işe ihtiyacı olduğunu, hangi mahallenin asfalt olsun, temizlik ihtiyacı olsun çok yakından bilmesi gerek.
Belediye başkanı mübarek Ramazan günleri kimin mutfağından yemek kokusu gelmiyor bilmeli, soğuk kış günleri kimlerin bacasından duman tütmüyor bilmeli, tüm bunları takip edebilecek adayın ve başkanının Çumra'da ikamet etmesi çok önemli bir sorundur. Yaptığımız araştırmalarda Çumra belediye başkanlığı yapıp da Konya'da ikamet eden bir başkan istemediklerini belirten Çumralı önemli vurgu yapıyor. Başkanı ve adayı seçimden seçime değil en az iki ayda bir yolda, esnaf yanında görmek istediklerini sorunlarını dile getirmek istediklerini belirten Çumra'lılar önümüzdeki yerel seçimlerde Çumra belediye başkanının özelliklerini bu şekil sıralayarak bir nevi şimdiki ve geçmiş belediye başkanları hakkında olumsuz kanaat oluşturarak yapılacak ilk yerel seçimlerde Çumra'ya Çumra sevdalısı birini seçeceklerini belirterek şimdiden memleketimize ve Çumra'ya hayırlı olsun dediklerini belirtti.




Okunma : 1659
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın