Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
CUMHUR İTTİFAKI VE ANALİZLERİ
Cumraninsesi.com haber sitesi köşe yazarı ve imtiyaz sahibi Nazif Karagöz, Cumhur İttifakı ve analizleri açıklaması.
Kategori : ÇUMRA
05 Temmuz 2018 16:05
 
CUMHUR İTTİFAKI VE ANALİZLERİ
Cumraninsesi.com haber sitesi köşe yazarı ve imtiyaz sahibi Nazif Karagöz, Cumhur İttifakı ve analizleri açıklaması.
Cumraninsesi.com haber sitesi köşe yazarı ve imtiyaz sahibi Nazif Karagöz, Cumhur ittifakı ve analizleri hakkındaki  açıklama ve analizleri.

12 Mart 2012 Bolu Abant AKP yapmış olduğu kamp ve masanın üzerinde bulunanlar. Birincisi eyalet sistemi, ikincisi anayasanın ilk dört maddesi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ve birçok bakan, Milletvekili Abant kampında uygulamaya geçilecek kanunlar da Anayasanın ilk dört maddesi.
Yüce Allah bu necip Türk Milletini çok seviyor ki AKP'nin iliklerine kadar sızmış olan FETÖ ve taşeronları AKP Hükümeti ile kısa bir süre sonra Dershaneler dolayısıyla arası açılacak ve elinde bulunan bir başka siyasi partileri yapmış oldukları komploları bu defa AKP için servis ettiler, 17-25 Aralık ayakkabı kutularındaki milyon Dolarlar, Rıza Zarrab olayları falan derken geçen süreç içersinde FETÖ ile arası açılan AKP Hükümeti yeni çözüm yolları aramaya başladı. Bu defa PKK 'nın Meclisteki uzantıları HDP ile  müzakere etmeye başladı. PKK ile baş edemeyen İktidar HDP ile masaya oturmuş Habur'dan teröristler alkışlarla kahraman gibi karşılanmışlar ve Türkiye'ye getirilmişler. Bebek katili Öcalan, Özgürlükler getirdik safsatasıyla İmralı uydurmacasıyla algı oluşturulmuş, Kürtçe eğitim okulları açılmış, Teröristler görmezden gelinmiş belediyelerin araçlarıyla evlerin altına cephaneler döşenmiş, Barzani dost edinilmiş, Suriye'deki PYD temsilcisi Salim Müslüm kırmızı halılarla karşılanmaya başlanmış, Diyarbakır da Barzani, Kürt şarkıcı Şivan Perver, İbrahim Tatlıses ile beraber Hükümet yetkilileri hep beraber megri, megri çektiklerini, 2015 7 Haziran seçimleri arifesinde Dolmabahçe Sarayında HDP'li vekillerle Bakanların yapmış olduğu müzakerelerin hatta zamanın Başbakanı hemşerimiz Davutoğlu'nun Güneydoğu da bana serok Ahmet derler diyerek milyonlarca insanın karşısında ne kadar gülünç duruma düşmüş Türk Milleti ve Devleti ayaklar altına alınmıştır.
Gelinen süreçte 2002 'de yüzde 1.5 oy alamayan HDP 2015'de yüzde 13 oy alır hale getirilmiştir. Kürt vatandaşlarımız PKK ve Partisi HDP nin sanki haklı bir hareket yaptıkları izlenim ortaya çıkmıştı. Halbuki Hükümet'in yapmış olduğu yanlış politika sayesinde HDP yüzde 13 oy alır duruma getirilmiştir. 
7 Haziran 2015 seçim kesin sonuçları açıklanmadan Konya'da bulunan zamanın Başbakanı Davutoğlu, Erken seçim için sinyal vermiş fakat ne yapar eder de bunu Millete nasıl anlatırız telaşı başlamış, fakat bir başka gazeteci de Sayın Bahçeli'ye aynı saatler de erken seçim konusunda sorular sormuş ve Bahçeli'de seçimden korkumuz yok hodri meydan demiştir. 
7 Haziran Seçim sonuçlarının ardından koalisyon hükümeti kurmak istemeyen AKP CHP ile 40 gün boş bir şekilde zaman geçirmiş ve 1 saat gibi kısa bir süreyi MHP'ye ayırarak koalisyon olmuyor erken seçim kararı zorunlu bahaneleri üretilmiştir. Halbuki Bahçeli ne demişti anayasanın ilk dört maddesine dokunmayın koalisyona hazırım demesine rağmen dikkate alınmamış, basın ise es geçmiş ve 20 Temmuz 2015 silahların patlaması, ve istikrar bozuldu uydurmacasıyla 1 Kasım erken seçim kararı ve AKP yeniden istediği sonucu alarak tek başına iktidar olmuştur. Hatta ana muhalefet CHP Bahçeli'ye Başbakanlık teklifinde bulunmuştur tabi ki HDP destekleyecek MHP hükümet olacak HDP'nin bulunduğu hiç bir oluşumda yokum diye MHP  bu teklifi ret etmiştir.   
15 Temmuz 2016 FETÖ iş başı yapmıştır. Hava kuvvetlerine sızan FETÖ Devletin uçaklarıyla katliam yapmış yüzlerce şehit, yüzlerce gazi vermiş kendine gelen iktidar Milliliğin önemini, Vatanın kıymetini anlamış olacak ki Yeni Kapı mitingi ile tüm liderler birlik ve beraberlik içerisinde bulunma kararı alınmıştır.  Lakin iktidarda AKP 15 Temmuz la birlikte ne yapacağını şaşırmış, güven duyulacak kimsenin olmadığı bir ortamda HDP ile gizli, gizli görüşmelere başlamış basına da sızmış olmasına rağmen dikkate alınmamıştır. 
Bu gerçekleri gören bilge Lider Bahçeli önce Ülkem diyerek müdahil olmuş ve Ülkeyi büyük bir bataklıktan 35 milletvekili ile kurtarmaya çaba sarfetmiştir. 16 Nisan referandumunu gündeme taşımıştır. HDP ile yapılabilmesi muhtemel olan koalisyonu bozmuştur. Bazı arkadaşlar diyor ki AKP ile HDP koalisyon yapmaya kalksa AKP'ye oy vermezlerdi diyorlar, ya mubarek insanlar 7 Haziran arifesinde ki Dolmabahçe deki kameraların karşısındaki protokolü Millet görmedi mi ? nasıl yüzde 49 oy aldı o zaman AKP demek ki yine değişen hiç bir şey olmayacak ve HADP, AKP koalisyonunu görmemize ramak kala devreye giren MHP büyük bir tuzak ve oyunu bozmuştur.
Tehlikenin geçmediğini gören MHP  lideri Bahçeli 24 Haziran erken genel seçim talebiyle gerçekleşen seçim sonuçlarına baktığımız zaman en karlı çıkan MHP sonrasında AKP olmuş en çok ta Türkiye Cumhuriyeti olmuştur.
MHP Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağız demiş olsaydı ne olacaktı ? Yukarıdaki söylediğim gibi iktidar mecburdu bir başka partiye koalisyon yapmaya, hem biz MHP, HDP'nin de bulunduğu bir koalisyonda nasıl olabiliriz ki ? 
Özet olarak söylemek istediğim ise bu gün HDP'li milletvekillerinin 20'ye yakını Vatana ihanetten hapislerde değil mi. Belediye başkanlarının tamamına yakını hapiste değil mi. Türk askeri Afrin'e girmiş ve 500 bin Türkmen kardeşimizin can güvenliğini sağlamış, yine Türk askeri Kandil'e kadar gitmiş ve bu gün yarın Türk Bayrağı Kandil'e dikilecek ken nasıl muhalefet eder ? 1 Kasım da MHP 300 milletvekiliyle iktidar olmuş olsaydı bu gün bu yapılanları daha fazlasıyla yapmayacakmıydı ? Burada Türkiye Cumhuriyeti Devletinin dışta ve içteki hainler tarafından var olma, yok olma mücadelesi devam ederken koltuk, siyasi çıkar nasıl düşünülür. Gelinen süreçte iyi irdelerseniz kim kimin çizgisine geldiği açık açık ortadır. Türk Milleti 24 Haziran seçimlerinde gerekeni yapmış MHP ve Lideri Bahçeli'nin haklılığını bir kez daha onaylamıştır.
İşte demek istediğim bu Ülkenin bekası, önce Ülkem sonra partim diyen  Ülkücüleri ve MHP'yi Allah utandırmasın, yolun açık olsun Türkmen beyi.

Okunma : 847
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 823 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 131 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın