Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
'Büyük Türkiye'ye giden yol Cumhur İttifakı'ndan geçiyor'
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Türkiye, 24 Haziran 2018'de sandığa gidecektir.
Kategori : ÇUMRA
26 Nisan 2018 10:25
 
'Büyük Türkiye'ye giden yol Cumhur İttifakı'ndan geçiyor'
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Türkiye, 24 Haziran 2018'de sandığa gidecektir.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı,  Türkiye, 24 Haziran 2018'de sandığa gidecektir. Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde milletimiz bekasına, beraberliğine ve kaderine sahip çıkacaktır. Tuzaklar nafiledir, oyunlar boşunadır. Siyaseti kara borsaya çeviren, karmaşık ve kaotik zihniyetleriyle sistem bunalımı, hatta rejim krizi çıkarmak için ellerini ovuşturan müflis siyaset erbabına, Türk milleti hak ettiği cevabı verecek, demokratik bedeli ödettirecektir " dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, "Türk milleti, 16 Nisan halkoylamasıyla Cumhurbaşkanlığı Hükžmet Sistemini oylamış ve onaylamıştır. Milletimiz kararını vermiş; bizlere ise layıkıyla uygulama görevi düşmüştür. Güçlü devlet, güçlü yönetim, demokratik istikrar gayeleri yeni sistemin ana omurgasıdır " dedi.

Kalaycı, " Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde, milletimiz bekasına, beraberliğine ve kaderine sahip çıkacaktır. " dedi.

MHP adına Meclis'te söz alan Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yasama, yürütme ve yargı organlarının güçlendiği; siyasi ve toplumsal uzlaşmanın ön plana çıktığı, milli iradenin doğrudan tecelli ve temerküz ettiği bir yönetim yapısı olduğunu söyledi.

Sistemle Türkiye'nin önünün açılacağını anlatan Kalaycı, "Türkiye 24 Haziran'da sandığa gidecek. Emperyalizmin sınırlarımıza demirlediği, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlık planlamalar yaptığı bir dönemde, milletimiz bekasına, beraberliğine ve kaderine sahip çıkacaktır. Tuzaklar nafiledir. Oyunlar boşunadır.

Siyaseti karaborsaya çeviren, karmaşık ve kaotik zihniyetleriyle sistem bunalımı, hatta rejim krizi çıkarmak için ellerini ovuşturan müflis

siyaset erbabına Türk milleti hak ettiği cevabı verecek, demokratik bedeli ödettirecektir. Büyük Türkiye'ye giden yol bizzat Cumhur İttifakından geçmektedir. " diye konuştu..


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 655
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın