Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
BAŞBUĞUMUZUN CENAZESİNDE DEVLET BEY.
BAŞBUĞUMUZUN CENAZESİNDE DEVLET BEY. Ali KUZENCİK, Yazdı.
Kategori : ÇUMRA
12 Şubat 2020 09:06
 
BAŞBUĞUMUZUN CENAZESİNDE DEVLET BEY.
BAŞBUĞUMUZUN CENAZESİNDE DEVLET BEY. Ali KUZENCİK, Yazdı.

BAŞBUĞUMUZUN CENAZESİNDE DEVLET BEY’İN...

YILLARCA BAŞIMIZA KALKILACAK BİR UTANCA İZİN VERMEMESİ..!!

SAYGINLIĞINI YİTİRMİŞ “KILIÇ ARTIĞI MÜPTEZELLERİN”...

DEVLET BEY’E SALDIRMALARI..!!

“LA GALİBE İLLALLAH.”

2001 yılında hem Türkiye hem de Avrupa teşkilatlarına ZAMAN Gazetesi ile SIZINTI Dergisini Milliyetçi-Ülkücü teşkilatlara bir genelge ile YASAKLAYAN ve FETÖ ile tek kare fotoğrafı olmayan lider;DEVLET BAHÇELİ'DİR..!!

O yıldan sonra teşkilat içinde kırgınlıklar oldu lakin rahmetli Başbuğumuzun dizi dibinde yetişen Gavurdağlı Türkmen Beyi YİNE HAKLI çıktı...!

Yine haklı çıktığı tarihi bir olaya Başbuğumuzun cenaze namazında “yakınen” şahit olmuşumdur..!

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in cenaze namazını “sümüklü” Fethullah Gülen’in kıldırması için adamları tarafından çok uğraşıldı ama Devlet Bahçeli Beyimiz kararlı duruşu ve yaptığı hareketle ilerde yıllarca “başımıza kalkılacak utanç verici” bu olayı yani Fetöş’ün cenaze namazını kıldırmasını engellemiştir..!!
ALLAH ONDAN RAZI OLSUN.

Kocatepe Camisinin karşısında bulunan Konya-İsmil'li Genel Cerrah Doktor Mevlüt Topbaş'ın muayenesinde müfettiş ağabeyim-can ülküdaşım Ömer Akuysal’la abdest alıp hemen Başbuğumuzun tabutunun yanıbaşında eski Ankara Ocağı ve Genel Merkez yöneticileri devre arkadaşlarımla buluşurken yakınen biliyorum ki Başbuğumuzun Kocatepe'deki cenaze namazının Fethullah Gülen'in kıldırmasına müsade etmeyip, Cumhurbaşkanı rahmetli Demirel'in yanında sohbet eden Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz'ı göreve davet eden kişi DEVLET BAHÇE’LİDİR..!!”

YA RAB..! Devletimizi Ebed-i Müddet eylesin; Rabbim Asil Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun..!! Allah Başbuğumuza RAHMET eylesin..!! Devlet Beyimizden Allah RAZI olsun.

DEVLET BEY...
Bu Aziz Milletin yıllar sonra bile hayırla anacağı bir BİLGE devlet adamı ve kendisini “Ülkücü” olarak adlandıran herkesin örnek alacağı Dünya Türklüğünün karargahında bulunan lideridir.

Hastalık Allah’dan;dua ise kuldan gerekir.. Hastalıklar ve sıkkntılar... MİSAFİRDİR... Gelir-geçer... Önemli olan gönderenin hatırına SABRETMEKTİR... Rabbim sağlıklı huzurlu uzun ömür versin inşallah. Dün TBMM’de sağlıklı görünmesi yine devlete yol göstermesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. İnşallah daha iyi olacak..

Görüyorum ki DIRAR Mescidinin fitne-münafıkları bu durumdan memnun değiller...Allah akıl fikir versin...Ne diyem gardaş, kime ne diyem...Yürekleri taşlaşmış.

Allah kimseyi “Devlet Bahçeli ve Erdoğan’a karşıyım”diye PKK’nın siyasi temsilcisi HDP’yi “gönlünde meşru görecek” kadar % 20 GAFLET çemberinde bulundurmasın..!!

Kenardan cenaze namazını seyredenler kendileri gibi yaşayanların mahallesine göç ettiler..! Oraya verebilecekleri hiç bir değere sahip değiller..!!
Taşındıkları mahallenin rengini alacaklar ama oraya hiç bir renk katamayacaklar..!!

Bizim de onlarla ilgili gönlümüzdeki bütün HAFIZA İZLERİNİ SİLİP üzülmek yerine “temizlendiğimiz” için SEVİNMEMİZ İCAP EDER..!!

Başbuğumuzun dizi dibinde yetişen Lider Devlet Bahçeli
der ki;

“Benim yol arkadaşım;
-Haramı helâli bilen,
-Ülküdaşını kollayan,
-Çizgisinde net olan,
-Allahtan korkup kuldan utanan,
-Fitne, fesat işlerle uğraşmayan,
-Teşkilatın emrinde olandır..”

“ADANA TABİRİ” diye bir söz vardır. Onlardan biri de sevdiğimiz bir insana veya gördüğümüz bir güzelliğe “ALLAHINA GURBAN..!!” dememiz..! Öyle yapmacık sevgiler, göstermelik saygılar pek tutmaz Adanalının yüreğinde.! Adana insanı sevdimi “yürekten” sever..! Yürek başka birşey..!! Popüler kültürün dayatmalarını pek göremezsiniz onlarda..!!

Mesele CHP’li siyasiler gibi elinle BOZKURT işareti yapmak değil..! Asıl mesele O işareti yaparken yüreğinde hissetiğin SEVDANIN TADINA VARMAKTIR..!! Asıl olan söz dili değil, hal dilidir..!Konuşmaktan çok yaşamaktır..!! Anlatmaktan ziyade inandığın gibi yaşamaktır..!! Hiç bir zaman ümitsiz olmadım. Benim Can Ülküdaşlarım samimi, ihlaslı insanlardır. Bizi biz yapan bir makamın arzusu değil bir davanın SEVDASIDIR.

Bizim iki kanadımızdan biri ÜÇ HİLAL, diğeri çocukluk ve gençlik sevdamız BOZKURT. Bu mübarek Anadolu topraklarında Türkiye Cumhuriyeti var oldukça bu iki sevdamızda daim olacaktır Allah’ın izniyle.

VEFA;
Yangın varken seçtiğindir..!! Söndükten sonra seçsen ne yazar, vazgeçsen ne yazar..!!

“La Galibe İllallah”

Meram Bağlarından SEVGİLER


Okunma : 1377
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 828 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 131 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın