Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla dolayısıyla Cumraninsesi.com bir mesaj yayınladı.
Kategori : ÇUMRA
24 Kasım 2018 05:43
 
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla dolayısıyla Cumraninsesi.com bir mesaj yayınladı.

Cumraninsesi.com 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bilindiği gibi, eğitim sistemimizin temel unsuru öğretmendir. Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızı ve gençlerimizi, 21. Yüzyıl’ın zorlu mücadele ortamına, Büyük Atatürk’ün “yeni nesiller sizin eseriniz olacaktır” diye öncelikli görev ve sorumluluklarını işaret ettiği öğretmenlerimiz hazırlayacaktır.

Teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, eğitim- öğretim programları ne kadar mükemmel geliştirilmiş olursa olsun, onu uygulayacak olanlar öğretmenlerdir. Öğretmenler iyi yetişmedikçe, teknolojinin kullanılması da, programların başarıyla yürütülmesi ve amacına ulaştırılması da mümkün değildir.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de Türk öğretmeni, yurdumuzun en ücra köşelerinde, fedakârca çalışmakta, güçlüklerle mücadele etmekte, oradaki vatandaşlarımıza yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadır.

Öğretmenlerimizi sosyal ve ekonomik yönden güçlendirmeyi, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamayı mutlaka yerine getirilmesi gerekli milli ve zevkli bir görev, en büyük erdem sayıyoruz.

Öğretmenlerimizin sorunlarına köklü ve kalıcı çözümler üretilmedikçe eğitim-öğretim alanında başarılı olunamayacağı da bir gerçektir.

Bu nedenle, Türk Milli Eğitim sisteminde her türlü personel, idari, teknik ve alt yapı donanımlarının noksansız bir şekilde temin edilmesi, elbette Devletin öncelikli görevi olmalıdır.

Bu vesileyle, lider ülke Türkiye için, aydınlanma ve çağdaşlaşma mücadelesine bir ömür veren ve şimdi hayatta olmayan bütün öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Görevi başındaki öğretmenlerimize başarılar diliyor, emekli öğretmenlerimize şükranlarımızla birlikte sağlık ve esenlikler temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, değerli öğretmenlerimizi mutlu günlerinde kutluyorum. 


Cumraninsesi.com

Nazif Karagöz



Okunma : 773
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 834 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 143 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın