Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mart 2024 Salı
19-10-2009'DA 34 PKK'LIYI BAHÇELİ Mİ AF ETTİ ?
19-10-2009 Yılında 344 PKK'lı teröristin Habur sınır kapısından yüzlerce terörist yakının alkışlarla Türkiye'ye giriş yapanları Kim izin verdi. ?
Kategori : ÇUMRA
22 Ekim 2018 11:16
 
19-10-2009'DA 34 PKK'LIYI BAHÇELİ Mİ AF ETTİ ?
19-10-2009 Yılında 344 PKK'lı teröristin Habur sınır kapısından yüzlerce terörist yakının alkışlarla Türkiye'ye giriş yapanları Kim izin verdi. ?
10-10-2009 Yılında Habur sınır kapısından Mahmur kampından gelen 34 kişi Habur sınır kapısından Türkiye'ye giriş yaptı. Aralarında o tarihteki partileri olan DTP milletvekilleri ile beraber 50 bin  PKK sempatizanı tarafından karşılanarak alkışlarla Türkiye'ye giriş yapmıştı. Heralde o tarihte iktidarda MHP mi vardı acaba ?

Sayın Cumhurbaşkanı’nın Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattının ikinci etabının açılış töreninde yapmış olduğu konuşmayı, bu kapsamda şartlı ceza indirimiyle ilgili teklifimize yönelik değerlendirmelerini titiz bir bakış açısıyla takip ve analiz ettik.

Sayın Cumhurbaşkanı, “şimdi birileri çıkarmış af, ne affı?” ifadeleriyle birlikte aynen şunları dile getirmiştir: “Hele hele 50 bini aşkın uyuşturucunun cezaevinde olduğu bir dönemde biz uyuşturucuları affeden bir iktidar olarak mı anılacağız?”

Elbette kast edilen Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Partimizi zan ve töhmet altında bırakmak asla doğru değildir. MHP’yi yüzeysel ve üstünkörü bir şekilde uyuşturucuyla, uyuşturucu suçuyla yan yana getirmek şayet art niyet değilse, kesinlikle isabetsiz ve itibarsız bir isnattır.

Uyuşturucuyla en çok mücadele veren,bu uğurda her türlü imkânıyla fedakârlık gösteren ‘birileri’ diye tabir edilen Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir.Şartlı ceza indirimiyle ilgili teklifimizi uyuşturucu temeline indirmek,tahrip ve tahrif etmek fahiş bir yanlış,fuzuli bir demagojidir.

Kanun teklifimiz 24 Eylül 2018 Pazartesi günü TBMM’ne sunulmuştur.Şu anda Adalet Komisyonu’nda görüşülmeyi beklemektedir.Adalet ve Kalkınma Partisi’nin değerli milletvekilleri teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmezler,takdir ediyorlarsa onay verirler.Mesele bu kadar basittir

Hiç kimseyi zorlayan yoktur, baskı kuran yoktur. Milletin temsilcileri hür iradeleriyle gereği neyse onu yaparlar. Karar ve yetki TBMM’nindir. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi’ni meydanlarda hakir görmek, tariz ve tenkitle suçlamak siyasi ahlak ve basirete asla sığmayacaktır.

Siyasi nezaket ve nezahet, aynı zamanda ittifak ruhu ve duruşu muhataplarına inkâr ve ihmal edemeyecekleri sorumluluklar yüklemektedir. Bu sorumluluğun ifa ve ifadesi millete verilmiş sözlerin, milli bekayı muhafaza azminin tezahürü ve teminidir.

Dr. Devlet Bahçeli 
22.10.2018



Okunma : 704
Gündem haberleri
 MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
18 Mart 2024 Okunma: 301 ÇUMRA
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın