Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Nisan 2024 Cumartesi
MHP'li Özdemir: Bunların basın özgürlüğü dediği ne varsa gerçekte Türkiye hasımlarının sesi olmaktır
Kategori : GÜNDEM
27 Temmuz 2023 14:26
 
MHP'li Özdemir: Bunların basın özgürlüğü dediği ne varsa gerçekte Türkiye hasımlarının sesi olmaktır

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "Her fırsatta medyayı ağzına aldığında “yandaş” tabirini kullanan CHP’nin, Halk Tv’den gelen itiraflarla ipliğinin pazara çıkması ve bazı medya kuruluşlarını fonladıklarını açıkça beyan etmeleri, muhalif kesimin yaşadığı mevcut hesaplaşmaların ürünü olarak kendisini gösteriyor." dedi

MHP'li İsmail Özdemir, CHP'nin bazı medya kuruluşlarını fonlaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP'li Özdemir'in açıklaması şu şekilde,

Her fırsatta medyayı ağzına aldığında “yandaş” tabirini kullanan CHP’nin, Halk Tv’den gelen itiraflarla ipliğinin pazara çıkması ve bazı medya kuruluşlarını fonladıklarını açıkça beyan etmeleri, muhalif kesimin yaşadığı mevcut hesaplaşmaların ürünü olarak kendisini gösteriyor.

Bu zamana kadar muhaliflik kisvesi altında yayın yapan tüm medya kuruluşlarının her fırsatta basın özgürlüğünden dem vurarak, rezil anlayışlarını gizlemeye çalıştığı da böylelikle deşifre olmuştur. Bunların basın özgürlüğü dediği ne varsa gerçekte Türkiye hasımlarının sesi olmaktır.

Parayı verenin düdüğü çaldığı bir düzenin CHP anlayışıyla medyada kendisini göstermesi, aynı zihniyetin Türkiye’ye ne derecede büyük bir tehdit olduğunu da açık etmiştir. Yeri geldiğinde yurtdışı kaynaklı fonlardan da para alarak, Türkiye’de beşinci kol faaliyetlerine soyunan çevreler için artık yol bitmiş, ederleri belli olmuştur.

Böyle giderse uzak olmayan bir süre içerisinde gelecek yeni itiraflarla, sosyal medya üzerinden bazı odaklara dağıtılan paralar karşılığında ne gibi rezil kampanyaların yürütüldüğüne ve kimlerin türlü iftiralarla hedef alındığına da tanıklık edeceğiz. Üstelik bu durumun muhatapları da sadece CHP ile sınırlı kalmayıp, zillet ittifakının diğer yandaşlarını da ele verecektir.

Siyasi pazarlıkları aynı dönemde deşifre olan zillet mensuplarının beslediği medya organları birer birer kendisini gösterirken, akıllara gelen bir başka konu da; FETÖ ve PKK terör örgütünün uzantısı olan bazı sözde basın yayın kuruluşları ile sosyal medya hesaplarının da kendilerinden destek alıp almadıklarıdır.

Acaba CHP ve yanında kümelenen diğer siyasi partiler bu iki terör örgütünün sosyal medyadan yürüttükleri kampanyalara da maddi destek vermiş midir? Verilen para karşılığında hangi faaliyetler yürütülmüştür? Bu konunun da araştırılması ve mutlaka hukuken soruşturulması önem arz etmektedir.

İşini onuruyla sürdüren basın mensupları ve kuruluşlarını yandaş olmakla itham eden rezil anlayışın maskesi düştükçe, Türkiye kamuoyu kimlerin hangi niyette olduğunu daha iyi anlayacaktır.

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere CHP'li belediyelerin medya ve sosyal medya üzerinden yürütülen kirli pazarlıklarda, kamu kaynaklarını vatandaşa hizmet yerine nerelere aktardıkları da ortaya çıktığında rezilliğin boyutu daha iyi anlaşılacaktır.

 

 

Okunma : 242
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın